PALA. Üye Genc007' Alıntı: Buralar karışacak vaziyet alın Genişletmek için tıkla ... Babanın oğlu kemal mi geliyor
Genc007' Alıntı: Buralar karışacak vaziyet alın Genişletmek için tıkla ... Babanın oğlu kemal mi geliyor
Baydırman Moderator Konu Sahibi sinan yüksel' Alıntı: Babanın oğlu kemal mi geliyor Genişletmek için tıkla ... Kral Harun geliyor
PALA. Üye Genc007' Alıntı: Kral Harun geliyor Genişletmek için tıkla ... Bana kuşbaşı olsun Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Genc007' Alıntı: Kral Harun geliyor Genişletmek için tıkla ... Bana kuşbaşı olsun Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Baydırman Moderator Konu Sahibi sinan yüksel' Alıntı: Bana kuşbaşı olsun Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Kıyma kral @minoo
sinan yüksel' Alıntı: Bana kuşbaşı olsun Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Kıyma kral @minoo
PALA. Üye Genc007' Alıntı: Harun abi zaten evli iftara atmasana @Genc007 Genişletmek için tıkla ... İftara mı davetliyiz
Genc007' Alıntı: Harun abi zaten evli iftara atmasana @Genc007 Genişletmek için tıkla ... İftara mı davetliyiz
Baydırman Moderator Konu Sahibi sinan yüksel' Alıntı: İftara mı davetliyiz Genişletmek için tıkla ... Harun abim hepimizi çağıracakmış Gulu Gulu' Alıntı: yakında ben de evleniyorum Genişletmek için tıkla ... Gara hindi mi buldun
sinan yüksel' Alıntı: İftara mı davetliyiz Genişletmek için tıkla ... Harun abim hepimizi çağıracakmış Gulu Gulu' Alıntı: yakında ben de evleniyorum Genişletmek için tıkla ... Gara hindi mi buldun
Gulu Gulu Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Harun abim hepimizi çağıracakmış Gara hindi mi buldun Genişletmek için tıkla ... esmer hindi
Genc007' Alıntı: Harun abim hepimizi çağıracakmış Gara hindi mi buldun Genişletmek için tıkla ... esmer hindi
Baydırman Moderator Konu Sahibi Gulu Gulu' Alıntı: Kürt demedim esmer dedim Genişletmek için tıkla ... Halay çekiyom Not: kürt değilim ama severim kürtleri. vatan hainleriyle bir tutmayın.
Gulu Gulu' Alıntı: Kürt demedim esmer dedim Genişletmek için tıkla ... Halay çekiyom Not: kürt değilim ama severim kürtleri. vatan hainleriyle bir tutmayın.
Gulu Gulu Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Halay çekiyom Not: kürt değilim ama severim kürtleri. vatan hainleriyle bir tutmayın. Genişletmek için tıkla ... vatan hainleriyle bir tuttuğum bu cümlenin neresinde var
Genc007' Alıntı: Halay çekiyom Not: kürt değilim ama severim kürtleri. vatan hainleriyle bir tutmayın. Genişletmek için tıkla ... vatan hainleriyle bir tuttuğum bu cümlenin neresinde var
Baydırman Moderator Konu Sahibi Gulu Gulu' Alıntı: vatan hainleriyle bir tuttuğum bu cümlenin neresinde var Genişletmek için tıkla ... Tuttun demedim sinan yüksel' Alıntı: Şu duygusal simgelerden bile etnik mana çıkartıyorsanız ne diyeyim size Genişletmek için tıkla ... Hep gulu gulunun oyunları
Gulu Gulu' Alıntı: vatan hainleriyle bir tuttuğum bu cümlenin neresinde var Genişletmek için tıkla ... Tuttun demedim sinan yüksel' Alıntı: Şu duygusal simgelerden bile etnik mana çıkartıyorsanız ne diyeyim size Genişletmek için tıkla ... Hep gulu gulunun oyunları
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap kürt demekte yanlış bir şey yok orada aslında. bir etekli adam emojisi olsa "iskoç demedim esmer dedim" de diyebilirdi. olay daha farklı gelişirdi.
kürt demekte yanlış bir şey yok orada aslında. bir etekli adam emojisi olsa "iskoç demedim esmer dedim" de diyebilirdi. olay daha farklı gelişirdi.
Silinen Üye 2553318 Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Şaka maka bu sefer cidden evlendi galiba Genişletmek için tıkla ...