virüs değil, sonradan bozulan kutsal kitap olan İncil (İncil okuma programı)... herkezin kendi dini tercihi ama ben uyarayım dedim... zaten resimdeki haç işareti jerşeyi anlatıyor....!!!!
Best eBible 1.00
This application is necessary for people who are interested in Bible and want it to be their pocket book!
cengiz emegine saglik nokia 5530 u sen olmasan bu kadar sevmezdim allah razi olsun senden sitede sadece sen bu kadar guzel programlari signed ve ******le birlikte veriyosun ellerin dert gormesin kardesim
konudaki her şey ingilizce sadece TEŞEKKÜRÜ UNUTMAYIN Türkçe ha bi de uygun sürümler. acıklaması fln yok mesela ben acemıyım bunlar nedir ne işe yarar :S
cengiz emegine saglik nokia 5530 u sen olmasan bu kadar sevmezdim allah razi olsun senden sitede sadece sen bu kadar guzel programlari signed ve le birlikte veriyosun ellerin dert gormesin kardesim
konudaki her şey ingilizce sadece TEŞEKKÜRÜ UNUTMAYIN Türkçe ha bi de uygun sürümler. acıklaması fln yok mesela ben acemıyım bunlar nedir ne işe yarar :S
emegine saglik kardesim senden ricam su numara engellemeyi resimli olarak anlatman ingilizce bilmiyorum yardimci olursan sevinirim bir numaraya engellemek istiyorum yardimci olursan sevinirim