rampa_131 Üye kaldırılmış(( --------------- Ekleme --------------- kapandı indirme yada başka bişe var
-LoqeroS- Üye Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir. :/
musty0300 Üye Cengizt' Alıntı: Link yenilenmistir----- Genişletmek için tıkla ... hocam hotfile'dan cok yavaş inio imkanın varsa rapidshare'e yükleyebilir misin?
Cengizt' Alıntı: Link yenilenmistir----- Genişletmek için tıkla ... hocam hotfile'dan cok yavaş inio imkanın varsa rapidshare'e yükleyebilir misin?
KeSeGeN Üye teşekkürü hak edene teşekkür etmek boynumuzun borcudur kardeşim TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRRRRRRR
Cengizt Üye Konu Sahibi dadas_2525' Alıntı: teşekkürü hak edene teşekkür etmek boynumuzun borcudur kardeşim TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRRRRRRR Genişletmek için tıkla ... Sorun degil kardes...
dadas_2525' Alıntı: teşekkürü hak edene teşekkür etmek boynumuzun borcudur kardeşim TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRRRRRRR Genişletmek için tıkla ... Sorun degil kardes...
Cengizt Üye Konu Sahibi gerillaxil' Alıntı: calıntı o yüzden linkler yenilenemiyor kısacası. birkaç sitede de gordum Genişletmek için tıkla ... Calinti degil cünkü ben bunlari ekledim... yani benden... ama kontroller dahada siklasdigi icin kaldirdilar... Bir ücüncü kere koymak istemiyorum... almanyada cezasi büyük o yüzden... 2 kere yeter arkadaslar...malesef...
gerillaxil' Alıntı: calıntı o yüzden linkler yenilenemiyor kısacası. birkaç sitede de gordum Genişletmek için tıkla ... Calinti degil cünkü ben bunlari ekledim... yani benden... ama kontroller dahada siklasdigi icin kaldirdilar... Bir ücüncü kere koymak istemiyorum... almanyada cezasi büyük o yüzden... 2 kere yeter arkadaslar...malesef...
filozof2147 Üye 3.cü kere yüklemek istemiyormuş.O halde kaldır konunu.İnsanları heveslendirip sonra fos çıkınca kendine küfr ettirme.
3.cü kere yüklemek istemiyormuş.O halde kaldır konunu.İnsanları heveslendirip sonra fos çıkınca kendine küfr ettirme.