kozluca21 Üye sağol kardeşim ayrıca temalardaki duvar kağıtları küçük geliyorsa benden size bir öneri duvar kağıdı yapmak istediğiniz resmi herhangi bir programla yeniden 240*240 ebatında ölçülendirin neredeyse tam ekran oluyo kolay gelsin
sağol kardeşim ayrıca temalardaki duvar kağıtları küçük geliyorsa benden size bir öneri duvar kağıdı yapmak istediğiniz resmi herhangi bir programla yeniden 240*240 ebatında ölçülendirin neredeyse tam ekran oluyo kolay gelsin
heval24 Üye kardeş çok güzel olmuşlar ama nedense bende zoomlanmiş gibi oluyo o yüzden tamamı gözükmüyo telefonum 3250
kardeş çok güzel olmuşlar ama nedense bende zoomlanmiş gibi oluyo o yüzden tamamı gözükmüyo telefonum 3250
breakpunkt Üye çoook teşekkürler atalam bakalm --------------- Ekleme --------------- Birader benim temalar hareket etmiyo niye ki
çoook teşekkürler atalam bakalm --------------- Ekleme --------------- Birader benim temalar hareket etmiyo niye ki
ohadiyorum Üye asll' Alıntı: kardeş bi resim koysan daha ii olurdu Genişletmek için tıkla ... rESİMLer geLdi SagoLasn KArds tskLer
asll' Alıntı: kardeş bi resim koysan daha ii olurdu Genişletmek için tıkla ... rESİMLer geLdi SagoLasn KArds tskLer
frower Üye çok güzel ya teşekkürler --------------- Ekleme --------------- hareket ediyo arkadaşlar kurduğunuz programın ayarlarını yapın yeter
çok güzel ya teşekkürler --------------- Ekleme --------------- hareket ediyo arkadaşlar kurduğunuz programın ayarlarını yapın yeter
beyaz_melek Üye kardeş burada 17 tane tema var geri kalan 4 ü yok.yardım ederseniz seviniri.şimdiden çok teşekkür.