LeareN Üye Ekten indirebilirsiniz... Lütfen Konuyu Okuyalım Ve İnceliyelim Ve Sonra Cevap Yazalım.. --------------- Ekleme --------------- hasansuzgan' Alıntı: deneyen varsa bı haber etsın Genişletmek için tıkla ... Çalışmıyor..!! Symbian 3rd..
Ekten indirebilirsiniz... Lütfen Konuyu Okuyalım Ve İnceliyelim Ve Sonra Cevap Yazalım.. --------------- Ekleme --------------- hasansuzgan' Alıntı: deneyen varsa bı haber etsın Genişletmek için tıkla ... Çalışmıyor..!! Symbian 3rd..
metboy38 Üye arkadaşlar ya 6670 e msj sonuna ifade ekleme pogramı varmı bulamadım ben bi yardım --------------- Ekleme --------------- yardım ederseniz sevinirim simdiden başarılar
arkadaşlar ya 6670 e msj sonuna ifade ekleme pogramı varmı bulamadım ben bi yardım --------------- Ekleme --------------- yardım ederseniz sevinirim simdiden başarılar
Abonelikicin Üye 6630 ve 6600 çift sısfırda tabi çalışmaz arkadaşlar. Program s60 v3rd. Şu programın s60v2 olanı çıkmadı mı daha ya ...
6630 ve 6600 çift sısfırda tabi çalışmaz arkadaşlar. Program s60 v3rd. Şu programın s60v2 olanı çıkmadı mı daha ya ...