UpOneTR
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yapma yav daha 5 yıl olduHDD ömrü dolmuş geçmiş olsun
Acronis disk manager ile diski silip sonra tekrar biçimlendirmen lazım.Cd yi boot ettirip yapmıştım ben.Usb den de olur herhalde.Pcye bseyler oldu format atyım dedim neyse
Taktim cdyi boot ettim açtım hardiski formatladim daha sonra kuruluma geciyim dedim b bolum olusturdum baslattim kurarkenbi hata verdi sonra tekrar kapatıp açtım kuruluma gecicem bu bolume kurulamaz dah sonra bu bolum bozulabilir gibisinden uyarı veriyo
Sonra 80 lik harddrisk vardi onak kurulum yaptim
Win7 acidi felan asil harddiski biimlendirmiyorun RAW olarak gounuyo formatı
Ne yapcam bu harddisk bozuk surekli kendini resetliyo yani kullanisli değil
Acronis disk manager ile diski silip sonra tekrar biçimlendirmen lazım.Cd yi boot ettirip yapmıştım ben.Usb den de olur herhalde.
raw formatı format atmakla düzelmiyor sanırım.Bilgisayar açılmyo
Açılsın dediğini bulur yaparım
O dediğini format atarken yapınca aynı sey olmuyo mu ?
Sonucta silip tekrar biçimlendiriyoz format atarkende
geçmiş olsun
İçinde bilgiler var mıydı?
Adob surumleri html gibi kod dosyaları vesayre vesayreİçinde bilgiler var mıydı?
Önemli ise format atmaya çalışma.Adob surumleri html gibi kod dosyaları vesayre vesayre
Ama gitti artk
Geri toplarım onla uğramam iki gun icinde bilgisayari iyilestiriyim yeterÖnemli ise format atmaya çalışma.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburda dosya kurtarma programı var.
Bilgisayardaysan bakabilirmisin hangisi gezginlerde vardir herhalde demosu felan hangisi olduğunu bilmiyomBende şuan yok malesef.
Bilgisayardaysan bakabilirmisin hangisi gezginlerde vardir herhalde demosu felan hangisi olduğunu bilmiyom
150 mb felan normal surumlari yaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu var ama ser ial ister.Sen en iyisi bilen birine yaptır bu işi.Sonra da biliyorsa sistemin image ını alsın.Burda anlatılmışLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
10 20 lira vermiyim diye bilgisayardan olmadığın sürece sorun yok.Bilmesemde öğrenmis olirum bilgisayarcilara para kaptırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?