" hard format" bi bakabilir misiniz lütfen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
" hard format" bi bakabilir misiniz lütfen?
arkadaslar telefonuma forumdakıleri takiben hard format attım. (menu tusu, kamera tusu, ses kısma tusu,acma/kapama tusuna sırayla basıp basılı tutarak..)
sım kartım ıcındeydı ve pın kodu ıstedı sonrasında ülke secımı menusu geldı ve sectım. fakat forumdakı hard format konularında hemen hemen hepsınde bu işlem sonrası telefonun ılk yazılıma donmesı gerektıgı soylenıyor. benımkı son haliyle (annayla) kaldı. yanlıs yaptıgım bısey mı war acaba? ovı magaza sosyal harıtalar rehberdekı numaralar msjlar.. hepsı gıttı. daha once kurulu olan oyunlarım programlarım duruyor fakat acılmıyo.. sımdı ben dırek türkiye anna sını yukleyıp sorun yasamadan kullanabılır mıyım? haber beklıyorum sizden. sizin yorumlarınıza gore gerekenı yapmayı dusunuyorum. tsk ederim şimdiden. Telefonum Nokia C7-00..

hafıza kartınla yıgın depolama alını bicimlendirip yap ozaman kimse kalmaz görünen senin yıgın hafıza da kalan programlar

Konu Sahibi
bu format doğru ama demi? anna yüklü kalınca sasırdım da?

yok doğru anna yazlım onu bu şekilde formatla ne değişemezsin hart formatda atsan ister ister hard atsan da anna gelecek

Konu Sahibi
hard format sonarsı bi türkiye anna yüklesem phoenixle bi değişim olmaz mı?
bu QT dedğiniz sorunu yasıyorum..

Konu Sahibi
biliyorum flaşı. tsk ederim ilgin için çok saol kardesm.

n000k

Üye
hard format sonarsı bi türkiye anna yüklesem phoenixle bi değişim olmaz mı?
bu QT dedğiniz sorunu yasıyorum..
benim bildiğim qt sorunu zaten anna ya has birşey.. yani hangi anna yı atsan o sorun var arkadaşım.. anna da tel dilini ingilizce yapıp yüklersin tele sonra türkçeye alırsın tekrar programlarını kullanırsın bu kadar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...