Rıza Soylu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeş telefon açılmıyorki download moda girmiyorki orjinal versiyon yüklüyeyim.anladım tekrar orjinal versiyonu yükle telefon açılır.
Simdi anladigim kadariyla telefona rom yuklemissin cyanogenmod.ve bi kac islem yapmissin telefon cokmus.rom yukluyse eger garanti bakmaz.ama orijinal rom varsa veya sistem tamamen silinmisse yani rom atildigi belli degilse bakarlar
hard brick olmamisti biseyleri yanlis yapmisindir sen. servise kapandi acilmiyor diye gondericeksin bi aciklama yapmana gerek yok anakart degisimi yaparlar para isteyeceklerini sanmam. ama odinle bi daha dene duzgun yaptigina emin ol recoveryde bilmedigin seyleri de kurcalama. merka ettigim kisim odinde romu hangi bolume koydun
sORUNUMU yazdım yardım edermisiniz nolur yalvarırım sizeAynisi benim basima gelmisti.Rom yuklemeye calisrken olmustu.Zaten garanti anliyor ne sebepten geldigini.yani senn ayrica bisey dusunmene gerek yok.Ben garantiden alinca bana lutfen bilmiyorsaniz yukleme yapmaya calismayin demislerdi.Yukleme hatasi yapiyorsundur.Stock rom kurma o zaman cyanogen mod kur.Kurmanda yardimci olabilirim.
Peki garantiye verirken ne diyim nasıl oldu diye sorarlarsa veya ne şikayetle veriyim mesela şarja taktım bidaha açılmadı gibi ne söyliyim siz biliyorsunuzdur.en ufak bi tepki bile yok yani. en azindan kucuk bigisayar ve telefon olan bi resim acilsa ise yarardi. hic tepki yoksa ucretsiz anakart degisimi yaparlar merak etme
Peki garantiye verirken ne diyim nasıl oldu diye sorarlarsa veya ne şikayetle veriyim mesela şarja taktım bidaha açılmadı gibi ne söyliyim siz biliyorsunuzdur.
eminim şarja takıyorum ikon gelmiyor açma tuşuna basıyorum açılmıyor öncesinden yüzde 75 şarj vardı anında bitemez yani anlıcağınız açılmyıorAnladm hicbir tepki yoksa anlamazlar ne yaptigini ne yukledigini vs gondr anakarti degistirirler geri gonderirler ama telefonun tepki vermediginden emin olmalisin
Teşekkürler yardımlarınız için ben direk servise yollarım buralardaki telefonculara güvenmiyorum.sabah elime aldigimda kapaliydi dersin isteselee noldugunu anlarlar da cok ugrasmadan yaparlar. telefoncuya gotursen beklemeden tamiri olur belki ama ucret isterler 30-50 arasi degisir heralde. once fiyat sor uygun olmazsa servise gonder. ben telefoncuya veriyodum aciklamaya telefon acilmiyor yaziyodu sadece daha servisten kimseyle muhattap olmadim suana kadar
Cihaz açılmıyorki nasıl yazlım kurayım ?Hard brıck demek telefonun hıc bır sekılde tepkı vermemesıdır. Senınkı ıse soft brıck, yanı yanlıs yukleme yapılmasıyla ortaya cıkan durumdur. Yazılımı tekrar kurarsan sorun cozulecektır.
Arkadaslar anlamiyorsunuz adamin telefon ne recovery nede download moda giriyor.tepki yok.sen gonder gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?