serinaga
Üye
Her ne kadar bağırıp çağırsakta anna belle diye, sağlam telefon vesselam nokia ...
Kullanmadığın veya sevmediğin işletim sistemlerine çamur atmaktan vazgeç . Gerçi onlar senin çamurunla kirlenecek kadar küçük değiller ama Fanboyluğunu burada sergileme.
Forever Finland diyor bir de dalga geçer gibi .
burası nokia bölümü asıl senin ne işin var burada dostumfanboyluk mu haşa..ben sadece memnuniyetimi göstermeye çalıştım bir nebze..bu fanboyluk oluyorsa evet fanboyum ben
aslında bir nevi babamızın malı sayılır..şöyle ki..orta asya göçleri sırasında bazı türk kolları finlandiya'ya yerleşmiştir..fince de ural altay dil ailesinin altay kolunda'dır..Türkçe gibi tek hecelidir,ilginç geliyor ama 25.000 türkçe kökenli kelime girmiştir fince'ye..yani pek de yabancı bir millet değil bizeyarın öbür gün akraba çıkarsak şaşırmayın bunlarla
nokia her konuda kavgaya sebep oluyor açmayın böyle konular yahu
Bazilari zihniyet olarak 2005 te kalmis, napasin
2012 yazmadım arkadasm 2005 den bahsedıyorum ve bı oncekı msjı okursan mazıye donup bakıyorz yazmışım gecımısını bılmeyenın gelecegı olmaz mısalıanladn dımı yanı nokia nın nerden nerelere geldıgını hatrlamak amac nokia dırek andorid yada akıllı telefon dıye cıkmadı pıyasaya. birdaha dön bak bakalm nerden neriye gelmış nokia cihazları
nerden nereye geldiğinin bize yararı ne peki ? Babamızın şirketimi ? Yoksa nokia gelirlerinden bizedemi pay veriyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?