[Harald Meyer] CameraPro Qt v3.00(4) Symbian^3 Signed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Harald Meyer] CameraPro Qt v3.00(4) Symbian^3 Signed
CameraPro, N8 kamera ve video çekimleri için hızlı ve gelişmiş erişim olanağı sağlar: 11x dijital zoom, raw jpeg, flaş, beyaz dengesi, Pozlama(telafisi), efektler (negatif,...), Sanal ufuk, pusula, sarsıntı giderme, zaman atlatma, basamaklama(HDR), sürekli oto. odak, yakın çekim, manuel ISO, ön ayarlar, zamanlayıcı, ardışık çekim, yüz algılama, 720p video (30 fps 'ye kadar), ayrıca özel frame boyutları, bit oranı, video/audio kodekleri ve frame oranları ile uzman video modu.

Yenilikler:
- Fixed volume buttons for zooming
- Shutter sound is now played exactly when picture is captured
- Added option to start CameraPro when keylock is enabled
- Improved exposure handling
- Fixed facebook and Picasa upload on Symbian Belle
- Bug fixes

Ekli dosyalar

Tepkiler: avci59, CanKartaL, Symbianist ve 3 diğerleri

TEZCAN35

Üye
nokıa e 6 da calısırmı acaba

Fotoğrafları kayıt ederken hata veriyor..

dacon8

Üye
Program ingilizce ve gayet güzel çalışıyor (Resimlerden görebilirsiniz) eski sürümüne nazaran daha hızlı ve stabil... download linkinde problem yaşayabilecek arkadaşlar içinde buraya çoklu uploud ettim çok teşekürler.

veya

Resimler:

bdumut

Üye
teşekkürler

----------Eklendi @ 20:18:27 ---------- Yazıldı @ 20:18:03 ----------

teşekkürler

Türkçe olsaydı dha iyi olurdu.Paylaşım için saolasın.

arkadaşlar bende 6700 slide var.. kamerası berbat.. önceden samsung kullanıyordum. onun 3mp kamerası bile bundan iyiydi yaw.. renkler filan berbat.. bu programı yükledim ama açılmıyor.. yüklerken bileşenler eksik yine de yiklensin mi diye uyarı veriyordu ondanmıdır acaba.. eğer öyleyse bu bileşenleri nerden bulup yükleyebilirim..ya da bildiğininiz iyi bir kamera programı var m ı 6700 slide ' da çalışabilecek...? teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...