arkadaşlar o bu değilde dijital zoom mükemmel derecede iyi kendi zoom u çok yetersiz ben bunun 11x zoom uyla 250 metre ilerdeki marketi yanımda gibi görebildim netlikde gayet güzel bozmuyor fazla o kadar zoom a rağmen nokia cihazı üretmis ama yazılımı yapamamış 5mp özellikli yazılım yapmış inş ilerde güncellemeyle kendi kamera programını böyle yapar 12 mp olduğunu böyle hissedebiliriz
telefonda hdr photo camera var ovide bulabilirsin henüz kırık versiyonu çıkmadı
pc de ise
photoshop ile yapabilirsin.
onun dışında artizen hdr
hdrsoft photomatix gibi programlarıda kullanabilirsin.
Arkadaşlar Telden CameraPro İle Çektim HDR Matığını Açarak 3 Foto Çekti Kamera Ve Bunları PC de Photomatix le Birleştirdim Photoshopla İki Resmi Karşılaştırdım Buyrun Örnek Bu Arada Gökyüzü Bulutsuz Olduğu İçin Ve Bir Manzara Olmadığı İçin Pek Güzel Bİr Görsellik Yok Ama Aradaki Farkı Anlayacaksınız Not: N8 İle Çekildiği İçin İstediğiniz Kadar Zoom Yapıp İnceleyin
peki programdaki makro çekim modu olayı iş görüyor mu gerçekten? yani bu donanımsal bi özellik değil mi? c7 veya c6-01 için deneyen varsa paylaşabilir mi gözlemlerini?
ben oviden (hdr camera) indirdim bu programda resimleri kendisi birleştiriyor fuse diye bir yazı var oraya tıkladıgında resmi kendisi birleştirip dördüncü olarak ekliyor