Hanımın Çiftliği'nde çıldırtan hata! Bu sefer ne unutuldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hanımın Çiftliği'nde çıldırtan hata! Bu sefer ne unutuldu?
Çekim hatalarının yanında bir de dönem dizisi çekmenin zorluğu vardır. Hanımın Çiftliği de bunlardan nasibini fazlasıyla alıyor ki hataların sonu gelmiyor

Hanımın Çiftliği dikkatsizliklere doymuyor mu
1950'lerdeki düğün töreninde güçlü bir öngörüyle l966'da ünlenecek olan Strangers in the Night'ı çalan Hanımın Çiftliği dizisi yapımcıları bu defa da İsmail Hakkı Uzunçarşılı'nın 1972-1978 yılları arasında yazacağı Osmanlı Tarihi'nin dört cildini de 1950'lerde Muzaffer Bey'in kütüphanesine dizmiş. Üstelik bundan beş-altı yıl önce bir gazetenin verdiği baskılarını.
Anlayacağınız bu defa da bir başk
a dikkatli okurdan mail var:
Çarşamba günkü Telesiyej'i okuyan S. Aktan Hanımın Çiftliği'ndeki hataların Strangers in the Night'la sınırlı olmadığını belirtip aşağıdaki dikkatsizliğe dikkatimizi çekti.
"Sevgili telesiyej Hanımın Çiftliği'nde Muzaffer Ağa'nın kütüphanesine dikkatle bakarsanız bundan beş-altı sene evvel herhalde Sabah Gazetesi'nin verdiği İsmail Hakkı Uzunçarşılı'nın Osmanlı Tarihi isimli eserinin ciltlerini görebilirsiniz. Altı-yedi cilt yan yana dizili kitaplığın orta tarafında duruyor."
Dikkatli okurlar çoğalıyor bence diziciler de daha dikkatli olmalı artık.
 
Tepkiler: Tuğrul Kütükçü
ne biçim bir hata bu... düzgün dizi çekemiyorlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...