hangisini tavsiye edersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
hangisini tavsiye edersiniz
Samsung galaxy s3 mü yoksa HTC one x mi ?
Daha öncede bir konu açmıştım. Bütçem biraz arttığı için ikisinden birini istiyorum .

2.000 lira verip guncelleme bekleyecegine al s3 ü keyfine bak one x kotu cihaz degil aldim elime kullandim baya ama takilmalar yok degil. Yine de tercih senin

Konu Sahibi
bunu okudum sorunlar genelde yeni özelliklerde one x de bu yeni özellikler varmı?

- - - Eklendi - - -

2.000 lira verip guncelleme bekleyecegine al s3 ü keyfine bak one x kotu cihaz degil aldim elime kullandim baya ama takilmalar yok degil. Yine de tercih senin

güncellemeyle neler gelcek?

CorbyW

Üye

Ee, sense 4 bu boru değil. One x işlemcinin hepsini oyun dışında kullanmıyor ama kullansa o takılmalar gidecektir eminim.

bunu okudum sorunlar genelde yeni özelliklerde one x de bu yeni özellikler varmı?

- - - Eklendi - - -

güncellemeyle neler gelcek?

Performans artisi , oyunlardaki gozuken tus kalkacak .
Baska dogru durust bisey yok sanirim

- - - Eklendi - - -

Ee, sense 4 bu boru değil. One x işlemcinin hepsini oyun dışında kullanmıyor ama kullansa o takılmalar gidecektir eminim.

Hepsini kullansa cihaz alev alev yanar ben 15 dakika nette gezdim cihaz alev gibi oldu bu normak degil iste.

Konu Sahibi
başka fikirler yok mu ?

Sen iki.cihaz arasinda kalmissin ama aradigin veya kullandigin ozellikler neler ? Ne amacla kullanirsin cihazi ? Neler yaparsin mesela ?

Kesinlikle Galaxy SIII
One X te genel ICS sisteminin üzerine pek yenilik eklenmemiş.. Ama SIII popup player vs pek çok yenilik barındırıyor
Ayrıca One X çok sorunlu bi cihaz gıcır gıcır SIII varken sorunlu üretilmiş güncelleme bekleyen HTC yi tercih etmek çok akıllıca değil..
Ama tasarım olarak One X çok önde o ayrı

Konu Sahibi
Sen iki.cihaz arasinda kalmissin ama aradigin veya kullandigin ozellikler neler ? Ne amacla kullanirsin cihazi ? Neler yaparsin mesela ?

sosyal ağlara takılırım 7/24 internette sörf yaparım müzik dinlerim günde 200 mesaj civarı kullanırım . Oyun oynarım.e kitap okurum . Film izlerim .Bataryasının yoğun kullanımda 1 gün gitmesini isterim . Kısacası bi telefonda çoğu şeyi yapmak istiyorum . (tabi bu yazdıklarımın hepsini bir günde yapamam.

- - - Eklendi - - -

zaten s3ün yeni özellikleri. Ve one x in tasarımı birleşse neler olur düşünemiyorum

Tepkiler: Cezzbedici3
Yeğenim almış S3,valla harika cihaz.ben S3 derim

Konu Sahibi
hala çok kararsızım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...