furkey Üye emreli01' Alıntı: [video=youtube;NU9pc4QfPNE]http://www.youtube.com/watch?v=NU9pc4QfPNE[/video] - - - Eklendi - - - Al sana kanıt - - - Eklendi - - - Hatta orda one x plus ın 7471 gelmiş bende 7550 orjinal herşey Genişletmek için tıkla ... antutunun eski versiyonu kullanılmış yeni versiyonunda telefonu daha çok zorladığında fark ortaya çıkıyor - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buradan da bakabilirsin herşey orijinal haliyle yapılan benchmarklarda s3 ün geçtiğini
emreli01' Alıntı: [video=youtube;NU9pc4QfPNE]http://www.youtube.com/watch?v=NU9pc4QfPNE[/video] - - - Eklendi - - - Al sana kanıt - - - Eklendi - - - Hatta orda one x plus ın 7471 gelmiş bende 7550 orjinal herşey Genişletmek için tıkla ... antutunun eski versiyonu kullanılmış yeni versiyonunda telefonu daha çok zorladığında fark ortaya çıkıyor - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buradan da bakabilirsin herşey orijinal haliyle yapılan benchmarklarda s3 ün geçtiğini
emreli01 Üye furkey' Alıntı: antutunun eski versiyonu kullanılmış yeni versiyonunda telefonu daha çok zorladığında fark ortaya çıkıyor - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buradan da bakabilirsin herşey orijinal haliyle yapılan benchmarklarda s3 ün geçtiğini Genişletmek için tıkla ... Öne x plus nerde bulamadım :-D
furkey' Alıntı: antutunun eski versiyonu kullanılmış yeni versiyonunda telefonu daha çok zorladığında fark ortaya çıkıyor - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız buradan da bakabilirsin herşey orijinal haliyle yapılan benchmarklarda s3 ün geçtiğini Genişletmek için tıkla ... Öne x plus nerde bulamadım :-D
furkey Üye emreli01' Alıntı: Öne x plus nerde bulamadım :-D Genişletmek için tıkla ... Highest sekmesinde bulunuyordu ama mi2 gelince hiç listeye bile girememis s3 de sonunculuga düşmüş Highest bölmesinde
emreli01' Alıntı: Öne x plus nerde bulamadım :-D Genişletmek için tıkla ... Highest sekmesinde bulunuyordu ama mi2 gelince hiç listeye bile girememis s3 de sonunculuga düşmüş Highest bölmesinde
Ulubeyli64 Üye Kardeş ben Note 2 ile Nexus 4 öneririm.Htcnin telefonlarını bir türlü sevmedim m7 hariç