Hangisi ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

Üye

Daha fazla derine inebileceksen giriş gelişme sonuç şeklinde yaz paragrafı Hiç mi kompozisyon dersi görmedin ortaokulda Aralıksız yazdığın için yazı okuyanın gözünde büyüyor
Yazdıklarımda giriş-gelişme-sonuç yok ki hepsi bağlantılı bir özellik diyorum onu açıklıyorum zaten Kompozisyon dersini maalesef hala görüyoruz

HakaN-06

Üye

Yazdıklarımda giriş-gelişme-sonuç yok ki hepsi bağlantılı bir özellik diyorum onu açıklıyorum zaten Kompozisyon dersini maalesef hala görüyoruz

O zaman donanımsal özellikleri donanımla yazılımın uyumunu güncelleme alıp alamayacağını malzeme kalitesini benchmark testlerinde hangisi üsttün..vs tek tek kıyasla. Mesela;

Ekran

S3.. One X.... O yüzden şu daha iyi güneşli günde dışarı çıkarsanız şu yüzden şunun ekranından daha çok verim alırsınız

Kamera

Şunun
kamerası daha iyi megapiksele bakmayın o sadece fotoğrafın baskı boyutuyla alakalı önemli olan şu.. İşte bundan ötürü şu cihaz kameraya önem verenler için daha iyi

MasteLaa

Üye
Kamera konusunda elinde süper konu var hatta Benchmark sonucu da var elimde e komşuda da One X var altta da s3 var ikisini koyup incelerim Ama bunu da sonra yapabilirim bugün yolcuyum 15 günlüğüne uzar bu iş

HakaN-06

Üye

Kamera konusunda elinde süper konu var hatta Benchmark sonucu da var elimde e komşuda da One X var altta da s3 var ikisini koyup incelerim Ama bunu da sonra yapabilirim bugün yolcuyum 15 günlüğüne uzar bu iş

Ne duruyosun inceleme yapsana yapsana

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye

Ne duruyosun inceleme yapsana yapsana
İncelemeyi geçtim apartmanın telefoncusuyum mübarek One X e o gün güncelleme yaptım komşular pek anlamıyor ama hepsi de genç işte 4.0.4 e güncelledim s3 de benchmark testi yaptım azıcık kurcaladım tarayıcı felan ayar bahanesi ile ikisini bir aldım da çok bakamadım adam yanımda geldi

Tepkiler: HakaN-06

HakaN-06

Üye

Sizinkide maşallah apartmanmı şatomu belli değil S3ler One Xler S2ler

Tepkiler: MasteLaa
her zman için one x tercihin olsun; tabi aldıktan sonra güncellemeyi unutma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...