emrah1997
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hayır Kasmalarda ufak bir değişiklik yok !
Sense 4.1 Arayüzünü Kullanıyorum ve rezaletlik
- - - Eklendi - - -
Root ayrı iş
Öyle zaten 4S in ekranı 4.3 inç olsaydı kesin 4S derdimHerkes 4S'i ekrandan dolayı elemiş umarım boyutu diğerlerine göre küçük olduğu içindir. Yoksa 4S'teki retinanın kalitesiyle hiçbiri yarışamaz3.5'' seni mutlu edecekse 4S yok büyük ekranlı cihaz alıyım film izlerim dersen One X
Öyle zaten 4S in ekranı 4.3 inç olsaydı kesin 4S derdimZaten yazımda da belirttim eğer ekran sıkıntı değilse 4s iyidir..Ama büyük istiyorsa One X daha iyidir..Copy-paste yaparım isterseniz yazımı
O yüzden yapıştırmıyorum artık konu linki vereceğim millet sıkıldı
Yok kardeş kalsın nereye girsem o makaleyle karşılaşıyorum kusacam gına geldiZaten aynı fikirdeyiz One X
O yüzden yapıştırmıyorum artık konu linki vereceğim millet sıkıldıDesenize yeni makale istiyorum
Aslında daha fazla da derine inebilirdim
Daha kısa olsun bence 2. paragrafta sıkılıp bırakıyorum ne zaman okumaya başlasamÖrnek resimlerle anlatımını güçlendir ayrıca giriş gelişme sonuç şeklinde yaz
+1.
Daha kısa olsun bence 2. paragrafta sıkılıp bırakıyorum ne zaman okumaya başlasamÖrnek resimlerle anlatımını güçlendir ayrıca giriş gelişme sonuç şeklinde yaz
Aslında daha fazla da derine inebilirdimÖrnek resimler ile anlatımı güçlendirmek Haklısın bunu yapmalıyım Bir konu mu açsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?