Hangisi alayım? 1---2? (ebay)

Hangi yılbaşı ağacı?

• Birincisi (karlı olan)

Kullanılan: 3 20.0%
  • İkincisi (ışıklı olan)

Kullanılan: 6 40.0%
  • Hiçbiri, boş ver alma :P

Kullanılan: 6 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

Invoke

Üye
noyel aaacı bize ters aga

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Size ters, bana değil. No problem?

Tepkiler: Furkan Emekli

Invoke

Üye
Biz de "problem var" demedik ki gardas.

Tepkiler: Furkan Emekli
ışıklı olanı al bence sana parasını gönderimde banada ebaydan 128gblık hayrına micro sd sipariş verirmisin @OMG90 29.98 dolarcık

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
ışıklı olanı al bence sana parasını gönderimde banada ebaydan 128gblık hayrına micro sd sipariş verirmisin @OMG90 29.98 dolarcık
Baştaki 0
Oha, sen dedin diye baktım resmen kazıklanıyoz fiyatlara bak

En ucuz 8-10 dolar arası
Yok artık

Tepkiler: Murat Alper
boşuna dememişler en pahalı malı ve en pahalı benzini türkler kullanırlar diye

Tepkiler: 0MG90
boşuna dememişler en pahalı malı ve en pahalı benzini türkler kullanırlar diye
buyur sandisk 128gb 30mb yazma okuma hızlı 61.00dollar

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
128 bana fazla ya, bide cihazın 128'e kadar desteklemesi falan lazım
SD kartımı da eBay'dan alacağım anlaşılan Önce bi telefonu alalım da

bi tanede bana sipariş edebilirmisin parasını en kısa zamanda havale veya eft ile hesabına gönderirim mahsuru yoksa senin için 46 dolarlık var bir tane ebayda

en kısa zamanda yılbaşından sora ya z4 note 4'den birini alacam

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sende ininal alabilirsin, online satışı var sitesinden, kolay iş yani
23 dolar kargosu varmış onun bu arada

Tepkiler: Murat Alper
Sende ininal alabilirsin, online satışı var sitesinden, kolay iş yani
ininal'e güvenmiyorum yahu hem kırdım attım bir kere telefonumdan oyun ve uygulama indirdim borçlu çıkardı beni attım kartımı hesap numaramı bile hatırlamıyorum şifremide hatırlamıyorum

Tepkiler: 0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
ininal'e güvenmiyorum yahu hem kırdım attım bir kere telefonumdan oyun ve uygulama indirdim borçlu çıkardı beni attım kartımı hesap numaramı bile hatırlamıyorum şifremide hatırlamıyorum
Valla bu kart sağ olsun yurt dışından 6 sipariş verdim şimdiye kadar, dahada verecek gibiyim

Valla bu kart sağ olsun yurt dışından 6 sipariş verdim şimdiye kadar, dahada verecek gibiyim
haciz falan gelmesin o uygulama satın alımlarından borcumuda ödemedim paypal kart satın alsam oda işe yararmı onla sipariş verebilirmiyim birde ininial neden borçlu çıkartıyorki bizi

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
haciz falan gelmesin o uygulama satın alımlarından borcumuda ödemedim paypal kart satın alsam oda işe yararmı onla sipariş verebilirmiyim birde ininial neden borçlu çıkartıyorki bizi
Onla da olur sanırım, MasterCard logosu varsa olur

Onla da olur sanırım, MasterCard logosu varsa olur
sadece aldığımız ürünün parasını bankayamı yatıracaz yoksa o kendisi düşecekmidir pek bilgim yokta bir şey daha soracaktımda o ininalin borcundan haciz gelirmi acaba borc 6 ay oldu hala ses seda yok

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
sadece aldığımız ürünün parasını bankayamı yatıracaz yoksa o kendisi düşecekmidir pek bilgim yokta bir şey daha soracaktımda o ininalin borcundan haciz gelirmi acaba borc 6 ay oldu hala ses seda yok
Bilmem Benim bildiğim kadarıyla ön ödemeli kartta borç olmaz ama
Anlaşmalı bankaların ATM'sinden yatırabilirsin, alacağın ürünün fiyatı ne kadarsa o kadar yatır işte

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Geldi

SHS

Üye
Hayırlı Olsun

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Tşk