Invoke
Üye
Baştaki 0ışıklı olanı al bence sana parasını gönderimde banada ebaydan 128gblık hayrına micro sd sipariş verirmisin @OMG90 29.98 dolarcık
boşuna dememişler en pahalı malı ve en pahalı benzini türkler kullanırlar diyeBaştaki 0
Oha, sen dedin diye baktım resmen kazıklanıyoz fiyatlara bak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
En ucuz 8-10 dolar arası
Yok artık
Yok artık
boşuna dememişler en pahalı malı ve en pahalı benzini türkler kullanırlar diyeBaştaki 0
En ucuz 8-10 dolar arası
Yok artık
Yok artık
buyur sandisk 128gb 30mb yazma okuma hızlı 61.00dollarBaştaki 0
En ucuz 8-10 dolar arası
Yok artık
ininal'e güvenmiyorum yahu hem kırdım attım bir kere telefonumdan oyun ve uygulama indirdim borçlu çıkardı beni attım kartımı hesap numaramı bile hatırlamıyorumSende ininal alabilirsin, online satışı var sitesinden, kolay iş yani
Valla bu kart sağ olsun yurt dışından 6 sipariş verdim şimdiye kadar, dahada verecek gibiyimininal'e güvenmiyorum yahu hem kırdım attım bir kere telefonumdan oyun ve uygulama indirdim borçlu çıkardı beni attım kartımı hesap numaramı bile hatırlamıyorumşifremide hatırlamıyorum
haciz falan gelmesin o uygulama satın alımlarından borcumuda ödemedimValla bu kart sağ olsun yurt dışından 6 sipariş verdim şimdiye kadar, dahada verecek gibiyim
Onla da olur sanırım, MasterCard logosu varsa olurhaciz falan gelmesin o uygulama satın alımlarından borcumuda ödemedimpaypal kart satın alsam oda işe yararmı onla sipariş verebilirmiyim birde ininial neden borçlu çıkartıyorki bizi
sadece aldığımız ürünün parasını bankayamı yatıracaz yoksa o kendisi düşecekmidir pek bilgim yokta bir şey daha soracaktımda o ininalin borcundan haciz gelirmi acaba borc 6 ay oldu hala ses seda yokOnla da olur sanırım, MasterCard logosu varsa olur
Bilmemsadece aldığımız ürünün parasını bankayamı yatıracaz yoksa o kendisi düşecekmidir pek bilgim yokta bir şey daha soracaktımda o ininalin borcundan haciz gelirmi acaba borc 6 ay oldu hala ses seda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?