ĄRMOЙİ Üye Hangi yeteneğe sahip olmak isterdiniz? Hangi yeteneğe sahip olmak isterdiniz? Ben çok iyi resim çizmek isterdim..Kimileri şarkı sözleriyle kendini ifade eder kimileri hikaye yazar kimileri notalara döker hislerini ..bende kendimi resim çizerek ifade etmek isterdim.. Siz hangi yeteneğe sahip olmak isterdiniz?
Hangi yeteneğe sahip olmak isterdiniz? Ben çok iyi resim çizmek isterdim..Kimileri şarkı sözleriyle kendini ifade eder kimileri hikaye yazar kimileri notalara döker hislerini ..bende kendimi resim çizerek ifade etmek isterdim.. Siz hangi yeteneğe sahip olmak isterdiniz?
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Hafız olmak isterdim, özellikle şu aylarda iyi giderdi Onun dışında, Joey Jordison gibi bateri çalmak isterdim, deli gibi
Hafız olmak isterdim, özellikle şu aylarda iyi giderdi Onun dışında, Joey Jordison gibi bateri çalmak isterdim, deli gibi
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Berkan (:' Alıntı: dünyadaki dişileri yok edebilecek bi yeteneğe ya da güce sahip olmak isterdm Genişletmek için tıkla ... O zaman sadece erkekler kalır, hepimiz top oluruz Yok Allah korusun, vakti geldiğinde sussunlar kafidir
Berkan (:' Alıntı: dünyadaki dişileri yok edebilecek bi yeteneğe ya da güce sahip olmak isterdm Genişletmek için tıkla ... O zaman sadece erkekler kalır, hepimiz top oluruz Yok Allah korusun, vakti geldiğinde sussunlar kafidir
rapman Üye -YARINIYOK-' Alıntı: hafıza okuma yeteneğim olsun isterdim Genişletmek için tıkla ... Hereostaki gibimi
-YARINIYOK-' Alıntı: hafıza okuma yeteneğim olsun isterdim Genişletmek için tıkla ... Hereostaki gibimi
M3L!H Üye Uçabilmek isterdim. İstediğim zaman korkunç fırtınalar ve tsunamiler çıkarmak isterdim ve istediğim kişiyi kendime aşık etmek isterdim
Uçabilmek isterdim. İstediğim zaman korkunç fırtınalar ve tsunamiler çıkarmak isterdim ve istediğim kişiyi kendime aşık etmek isterdim
konyarapp Üye Berkan (:' Alıntı: dünyadaki dişileri yok edebilecek bi yeteneğe ya da güce sahip olmak isterdm Genişletmek için tıkla ... o zaman fazla yaşayamazdın bende ışınlanma gibi bir yetenegim olsun isterdim ama nerdeeeeeeeeee
Berkan (:' Alıntı: dünyadaki dişileri yok edebilecek bi yeteneğe ya da güce sahip olmak isterdm Genişletmek için tıkla ... o zaman fazla yaşayamazdın bende ışınlanma gibi bir yetenegim olsun isterdim ama nerdeeeeeeeeee
-Crazy Girl- Üye arslansem' Alıntı: Uçmak isterdim.İstediğim an istediğim yerde olabilmek için.. Genişletmek için tıkla ... voooov süpersin ya aynı kafadanız
arslansem' Alıntı: Uçmak isterdim.İstediğim an istediğim yerde olabilmek için.. Genişletmek için tıkla ... voooov süpersin ya aynı kafadanız