hangi virüs programı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
hangi virüs programı?
kaspersky mi yoksa windovsun kendi sürümü olan essantly mi? şu an kasper kullanıyorum. ya da önerdiğiniz daha iyi bi virüs programı varmı? kasperle devammı???

ecel54

Üye
bence kaspersky devam et

majorty

Üye
kaspersky ın hangi sürümü mecvut ?

MrExpert

Üye
kaspersky tavsiye etmem tecrubelerim ve denemelerim sonucunca normal kullanıcılar için eset 5 smart sectry basit arayüzü ile daha kolay ve kaliteli bir kullanım sağlıyor..

pc konfigürasyonunu söylesen bir yardımmimiz dokunurdu

A3rman

Üye
kaspersky bence çok sıkar bilgisayarı , norton internet security kullan veya security essentials işini görür . Bence en iyisi norton internet security 2011.

Kaspersky en iyi olan koruma yazılımıdır tam sistem güvenliği verir ama kasar.

Tepkiler: BigHackeR35

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Kaspersky KASAR'di. Bir zamanlar...
Guncel sistem kullananlar icin bir sorun teskil edecegini dusunmuyorum. Son 6 yildir ozellikle kaspersky internet security ve son 6 senenin 2 senesinde de Kaspersky PURE kullaniyorum sonuc guzel.

Ayrica diger bilgisayarlarimda ve arkadaslarima kurdugum AVIRA internet security ile son 5 yildir gayet mutlu bir birlikteligimiz var.

2010-2012 donemi icinde kullanmaya basladigim GData Total security ve GData Notebook security oldukca basarili. Cift arama motoruna ragmen GData sistemi hic kasmadi. Her ortamda gorevini basariyla yurutuyor.

Anlattiklarim biraz reklam kokar gibi oldu arkadaslar fakat LISANLI olarak kullandigim/kullandirdigim yazilimlar bunlar, yorumlarim tecrube ile sabitlenmistir.

Sunu unutmamak gerek sistem guvenligi icin tercih edilen paket guvenlik yazilimlari oyle yada boyle kullanim esnasinda ufak tefek kararsizliklar yasiyor/yasatabiliyor. Fakat bu rahatsizliklar eskisi gibi degil. Adamlar calisiyor.

Tepkiler: abandonware

lgkg300

Üye
arkadaşların da dediği gibi kaspersky bilgisayarı kasar. Evet çok iyi bir koruması var.

Eğer windows 8 pw kullanıyorsanız gerek yok virüs programına başka bir işletim sistemini kullanıyorsanız size tavsiyem avira free 2012 Türkçe yi kullanmanızı öneririm. hakikaten çok başarılı. Yanılmıyorsam Alman menşeeli bir yazılım.

Dereck

Üye
Microsoft Security Essentials hiçbir işe yaradığı yok. Bilinen en basit türden virüsleri bile tanıyamayabiliyor. Kaspersky birçok sürümünü denedim ancak tespitlerde her ne kadar iyi olsada pc yi çok kasıyor. Kasmayan kişilerinde genellikle donanımı yüksek olduğu için kasmıyor ancak her zaman kullandığı bellek miktarı yada cpu kullanımı yüksek oluyor. Çok çekirdek olduğu zaman kullanıcı bunu farketmiyor benim pc mi kasmıyor diyor. Ben çok uzun zamandır Eset Smart Security kullanıyorum. Yeni adıyla "Eset Endpoint Security" benimde şahsen performans ve güvenlik açısından önereceğim program budur. Tabiki ne Kaspersky ne ESET ne de bir başka antivirüs hiçbir zaman kendi başına kapsamlı koruma sağlamaz. Özellikle yeni çıkan stealer,keylogger,trojanlarda.. Artık virüs devri bitti kimse kimsenin bilgisayarına direk zarar verme amaçlı virüs üretmiyor. Şu an üretilen tüm trojanlar ve virüsler tamamen bilgi çalmaya yönelik. Bu yüzden antivirüsden sonra önereceğim ilk program " Keyscrambler " programı olur. Bu program arkaplanda klavye girişlerini kaydeden zararlı / zararsız her türlü programı - trojanı engeller örnek olarak 123456 olarak bir şifre yazdığınızda program bunu 3jdajs2a şeklinde gönderir ve bilgisayarınızda keylogger varsa girdiğiniz şifreyi 3jdajs2a olarak kaydeder. Sürekli olarka yeni keyloggerlarla bu programı test etmekteyim Keyscrambleri aşıp şifreyi kaydedebilen bir virüse halâ rastlayamadım. Tespitten ziyade bu tür şaşırtıcı programlar kullanmak daha önemlidir.

Küçük bir dipnot herkesin bildiği "Zemana Anti Keylogger" programı birçok stealer tarafından rahatlıkla aşılabiliyor bizzat test ettim çok güvenmeyin o programa

redax

Üye
Bence Avg'nin ücretlisi

Microsoft Security Essentials hiç kasma yok ve ücretsiz.

tavsiyem lisanslı antivirus yazlımı kullanman, korsan kullanacaksan hiç kullanma derim. bende lisanslı norton av 2013 var sıfır kasma, daha kastığını bile hissetmedim.. tıkır tıkır bir yazılım.. hem kasmıyor hem koruyor hemde ucuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...