aesrefoglu
Üye
-
Konu Sahibi
-
optimus Blacki teknosada inceledim güzel telefon gerçekten fiyatıda uygun ama htc sensation daha güzel sanki ? ama forumda herkes optimus black demiş .. başka fikri olan varmı ?
optimus Blacki teknosada inceledim güzel telefon gerçekten fiyatıda uygun ama htc sensation daha güzel sanki ? ama forumda herkes optimus black demiş .. başka fikri olan varmı ?
sensation daha güçlü bi telefon. Alabiliyorsan öncelikli tercihin olsun.optimus Blacki teknosada inceledim güzel telefon gerçekten fiyatıda uygun ama htc sensation daha güzel sanki ? ama forumda herkes optimus black demiş .. başka fikri olan varmı ?
kararsız kaldım ya sonuçta bir kere alınacak ve uzun bir sure kullanılacak
o zaman sensation al. Şu an en iyilerden olduğu için bi kaç sene idare eder.kararsız kaldım ya sonuçta bir kere alınacak ve uzun bir sure kullanılacak
Dostum haklısın sonuçta bir kez alınıyor. ve bence smartphone almak istiyorsan kesin tercih sebebin olmalı, hem uzaktan yardım seçeneği ile destek veriyorlar bir durum karşısında...
Fiyat uygun, kaliteli, ekran parlaklığıyla oyun yada uygulama konusunda senin işini görür rahatlıkla benden sana tavsiye
hayırlı olsunteşekür ederim bilgilerin için gerçekten bu ozelliklere gore fiattı cok uygun almaya karar verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?