Hangi Telefonu Önerirsiniz ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sbf1456

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefonu Önerirsiniz ??
Arkadaşlar Herkeze Merhaba.

Dokunmatik Bir Telefon Almayı Düşünüyorum Fiyat Aralığı İse : 900 - 1200 TL Arası

Aklımda Nokia N8 Var ve Birde iPhone 4 Var

İki Telefonunda Ayrı Eks*klikleri Var

Mesela N8 De Uygulama Çok Az Ve Çok Basit Uygulamaları Var Ama Dış Donanım Ve Tema Harika

iPhone 4 Te İse Kamera 5.0 MP ve Versiyon Atabilmek Çok Zor Ve Dışı Güzel Değil Ama Uygulamaları

Süper

Farklı Bir Telefon Önerirmisiniz Sizce Ne Yapmalıyım ??

Şimdiden Teşekkürler

kardes yilbasindan sonrayi bekle bomba telefonlar cikacak nokia x9 vs... ama yine bu devirde alayim diyorsan kesinlikle samsung galax s inceledim muthis bir isletim sistemi ve islemcisi var birde desire hd Z modeline bak muthis hizlilar ve zamanin en hizlilari bunlar... ama bana sorarsan n900 al hepsinin yaptigini yapiyor onlarin yarisi fiyatina vs... yine de n8 onermem cok sikayet var iphone 4 onermem hic kullanis yonunden iyi sayilmaz... bence iyi dusun internet vs kamera falan dersen dedikleimi dusun derim.... parani sokaga atma yazik...

sbf1456

Üye
    Konu Sahibi

Verdiğin Bilgiler İçin Çok Teşekkür Ederim Peki Sence Yılbaşından Sonra Nasıl Telefonlar Çıkar Ona Göre Bekliyeyim Daha Acelem Yok

wave 2 al kesinlikle öneririm

SpeciaL@

Üye
O fiyata benim sana telefon önerim Samsung Omnia 2. Windows işletim sistemi var ve süper bi telefon. 8 Mp flashlı kamera var,fiyatı da 1000 tl civarı olması lazım..

61semih

Üye
tercıhlerını genıs tut ıkı telefonıle kendını sınırlama bence htc ve samsung modellerıne bır bak o fıyat aralıgında daha ''iyi'' telefonlar var ''iyi'' kişiden kişiyede değişir tabiki kamera dıyorsan n8 ın ustune yok ama dıger tum ozellıklerde rakıplerı nokıadan daha ustun bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...