Telefon Tavsiyesi Hangi telefonu almalıyım ?

mhmtenes

Üye
    Konu Sahibi
Hangi telefonu almalıyım ?
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum fakat LG G3 32 GB,Sony Xperia Z3,HTC One M8 bu telefonlar arasında kararsız kaldım Sony Xperia Z3 daha iyi gibi geliyor bana sizin de önerebileceğiniz telefon modeli var mı ? bütçem 1800-1900 TL arası.

mrzstyl

Üye
g3 ekran özellikleri z3 ten daha iyi benim seçimim g3 ten yana olurdu

O ekran özelliğini taşıması icin daha iyi bir donanıma sahip olması gerekmez mi ?

Sony Z3 diyorum. LG G3'ün ekran çözünürlüğü için her zaman diyorum , yine diyeceğim. Z3 ile G3'te aynı işlemciler var. 2.5 Ghz frekansa sahipler. Fakat G3'ün ekran çözünürlüğü daha fazla olduğu için performans olarak Z3'ün gerisinde kalır. Ayrıca ilerde sorun çıkarabileceğini düşünüyorum. Tasarımına yorum yapmak istemiyorum. Herkesin hayatına kimse karışamaz. Fakat genel olarak Z3 daha iyi bence.

Tepkiler: vegatablo ve Aybin.Kilic
G3 32GB bu alanda tek favorim tabi 3gb ram olanı
1gb ekran kartı icin tr de bulursan al ben kullanıyorum
2tb otg ve sınırsız güc deneyimi vardır limiti siz belirleyin.

Aklınıza hangisi yatıyorsa onu alın bence. 3 telefonla yola çıkıp 50 model arasında boğulmayın yani.

Kesinlikle Z3 al derim kardeşim pişman olmazsın

mrzstyl

Üye
3 üde firmaların amiral gemisi hangisini alsa götürür aslında ama 32 gblik g3 iyidir bi sıkıntıda çıkarmaz

Z3, z3c ne bilim huawei istersen mate 7 falan takıl işte kafana göre

mhmtenes

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler LG G3 32 GB alıcam galiba öyle gözüküyor bataryası çabuk gidiyormuş galiba internetten bataryada buldum 3800 Mah'lık

Tepkiler: mrzstyl
tabi ki one m8. bende m8 var çok memnunum. kız arkadaşımda da g3 var aldığı ilk günden pişman oldu. m8 çok daha iyi g3'ten. z3 hakkında bir fikrim yok ama g3 ile m8'den birini seçecek olursan m8'i seçmelisin.