hones Üye merhabalar bende çin malı iphone var acaba telde hangi işletim sistemi var nasıl bakabilirim?işletim sistemini değiştirebilir miyim?paylaşımlar için teşekkürler.yardımlarınızı bekliyorummmmm
merhabalar bende çin malı iphone var acaba telde hangi işletim sistemi var nasıl bakabilirim?işletim sistemini değiştirebilir miyim?paylaşımlar için teşekkürler.yardımlarınızı bekliyorummmmm
wameXX Üye Ya bu versiyon öğrenme için çok güzel bir site var tavsiye ederim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ya bu versiyon öğrenme için çok güzel bir site var tavsiye ederim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mstf_l Üye 'Patron' Alıntı: c5-03 5800 falan yok heralde. Genişletmek için tıkla ... Nasıl olsun liste 2007 de yapılmıs
'Patron' Alıntı: c5-03 5800 falan yok heralde. Genişletmek için tıkla ... Nasıl olsun liste 2007 de yapılmıs
veysel_20 Üye arkadaslar n85 kullanıyorm ama işletim sistemi bilgileri ne acaba yazabilirmisiniz ...şimdiden tesekkürler
arkadaslar n85 kullanıyorm ama işletim sistemi bilgileri ne acaba yazabilirmisiniz ...şimdiden tesekkürler