640*480 e çevirmeyin, 640*480 için de kalitenin aynı olduğunu düşünün, resim piksel ufaltmaktaki mantık budur, yani resim boyutu ufalınca çok aşırı olmadığı sürece kalitesinden ödün vermez.
Yani orada gördüğünüz resimler her ne kadar küçülmüş olsa da, gerçekten çekildiğindeki pozlarla aynıdır ve gerçekliyor zira 2-3 telefonumla çektiğim görüntüler önümde ve burdakilerle karşılaştırıyorum hemen hemen aynı ( örn: SE K700i deki kimi zaman olan fazla parlaklık durumu )
keşke resmin birde yüksek çözünürlükte fotoğraf makinası ile çekilenini koysalardı daha iyi kıyas yapılırdı ama bana en iyi k700 ün çektiği fotoğraf geldi...
640*480 demi çekelim yoksa 1280*960 tamı negative tam anlamadım..
ama 1280*960 ta görüntü bozuluyo sanki sence hangisi daha iyi?sen hangisini kullanıyorsun?
bence 1 numara sx 2 numara k700i 3 numara samsung 4 numara nokia. aslında nokiyaya millet neden milyarlar döker anlamam..! zaten resimler ortada..! hele bazı milyarlık nokiaların rezil çekimlerini gördükçe dahada şaşırıyorum.. galiba millet güzel görünüyo die nokia alıo neyse görünen köy kılavuz istemez..!
sx1,i olanlar niwe bu kadar ovunuyolar telefonlariyla anlamadim yaa orda bi suru telefon var sx1,i katlicak mesela turkiyedeki modellerden 5140 veya 7610 hayir nie kimse benim telefon cok iyi super demioda bitek sx1ciler :huh: