Tavsiye Hangi Telefon Bana Uygun?

bycool44

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Telefon Bana Uygun?
Aradığım özellikler:

Şarjı uzun süre gitsin

Kamerası net olsun minimum 8 mp ön farketmez ama çok ta kötü olmasın pek fotoğraf çeken biri değilim ders için işe yarar

6 7 ay sonra kasmaya başlamasın güzel bir hızda devam etsin

android olsun

700 1200 arası olsun eğer olmazsa 1500 e kadar çıkabilir 2000 e kadar çıkmam çok düşük ihtimal 700 1200 arası olması çok güzel olur

sıfır olacak 2. el değil

mağazadan alacağım internetten değil

samsung kasmadan iphone özellik eksikliğinden lg ısınmadan dolayı tercih etmiyorum eğer bu markalarda bu tür sorunlar olmayan model varsa söyleyebilirsiniz yoksa tercih etmem

Şimdiden teşekkürler

Yönetici tarafından düzenlendi:

0MG90

Üye
Lenovo P2 sizin için iyi olur.

J7 prime, nokia 6, lenovo k6 note vb., moto g5 şimdilik aklıma gelen bunlar

mcnpl4

Üye
Bütçene göre bir sony seçebilirsin modellere pek hakim değilim

tayren

Üye
Zte cihazlarda performans kamera ve batarya oldukça iyi mesela daha önce kullandığım vodafone smart 6 ultra,şuan kullandığım blade v7 lite kasma yok sarj mukemmel teknik servis sorunu yok eger istersen sony m5 aqua da kullanışlı bir cihaz

xioami mi5ler migroslarda satıştaydı en son ona bakabilirsiniz özellikleri vs çok güzel bir cihaz kullanma imkanım olmadı fakat kullananlar çok memnun

Galaxy a5 2016 kullanıyorum. Ben de sizin gibi kasar diyordum ama kasma falan yok memnunum.

MAERKEK

Admin
General mobile 4g alabilirsiniz orta seviye şarjı 2 gün dayanabilen (temel işlevlerde) kamerası iyi yazılımı sürekli güncel olduğu için kasma yapmayan bir telefon hem fiyatı da uygun . Tabi ekranı bir tık aşağı oluyor yani hd bir ekranı var

bycool44

Üye
    Konu Sahibi
fark olarak sadece kasası var bence , kameralar yakın , mi 5s in parmak okuyucusu daha kötü yazılım ile düzeltilebilir gerçi
hocam mi5s ile mi5 prime arasında kaldım ois ve kızılötesi olması yüzünden mi5 prime ye bir tık daha yakınım fakat mi5s in de iyi özellikleri var sence hangisi?

hocam mi5s ile mi5 prime arasında kaldım ois ve kızılötesi olması yüzünden mi5 prime ye bir tık daha yakınım fakat mi5s in de iyi özellikleri var sence hangisi?
Öyle bir ikilem ki hocam, bende kalırım ikisi arasında. Kasa kalitesi bakımından mi 5s alırdım aslında ama, aradaki farkı vermeye gerek yok mi 5 her türlü alınır