PriZm Üye Dolphin Browser HD Puffin Browser JB Browser telefon:S.G.S Cyanogen Mod 10 Devil3 1.0.2 VC kernel Jelly Bean'de flash olmadığından puffin kullanıyorum
Dolphin Browser HD Puffin Browser JB Browser telefon:S.G.S Cyanogen Mod 10 Devil3 1.0.2 VC kernel Jelly Bean'de flash olmadığından puffin kullanıyorum
TheMadness Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Dolphin Browser HD Puffin Browser telefon:S.G.S Cyanogen Mod 10 Devil3 1.0.2 VC kernel Jelly Bean'de flash olmadığından puffin kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Flash player var istersen atayım jelly bean için.
~N.A.W.Y~' Alıntı: Dolphin Browser HD Puffin Browser telefon:S.G.S Cyanogen Mod 10 Devil3 1.0.2 VC kernel Jelly Bean'de flash olmadığından puffin kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Flash player var istersen atayım jelly bean için.
PriZm Üye Madness®' Alıntı: Flash player var istersen atayım jelly bean için. Genişletmek için tıkla ... valla iyi olur bu ekranı görmekten gına geldi
Madness®' Alıntı: Flash player var istersen atayım jelly bean için. Genişletmek için tıkla ... valla iyi olur bu ekranı görmekten gına geldi
Türe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Dolphin Browser HD Puffin Browser telefon:S.G.S Cyanogen Mod 10 Devil3 1.0.2 VC kernel Jelly Bean'de flash olmadığından puffin kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... yedeklemiştin onu yükleyip denesene ?
~N.A.W.Y~' Alıntı: Dolphin Browser HD Puffin Browser telefon:S.G.S Cyanogen Mod 10 Devil3 1.0.2 VC kernel Jelly Bean'de flash olmadığından puffin kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... yedeklemiştin onu yükleyip denesene ?
TheMadness Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: valla iyi olur bu ekranı görmekten gına geldi Genişletmek için tıkla ... Dolphinde calismiyor malesef. Ama digerlerinde calisiyor. Bekle upload edeyim
~N.A.W.Y~' Alıntı: valla iyi olur bu ekranı görmekten gına geldi Genişletmek için tıkla ... Dolphinde calismiyor malesef. Ama digerlerinde calisiyor. Bekle upload edeyim
PriZm Üye Türe' Alıntı: yedeklemiştin onu yükleyip denesene ? Genişletmek için tıkla ... denedim yine flash görüntüler görünmedi.sanırım androidin kendisinden olan .lib dosyaları gerekli.
Türe' Alıntı: yedeklemiştin onu yükleyip denesene ? Genişletmek için tıkla ... denedim yine flash görüntüler görünmedi.sanırım androidin kendisinden olan .lib dosyaları gerekli.
Türe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: denedim yine flash görüntüler görünmedi.sanırım androidin kendisinden olan .lib dosyaları gerekli. Genişletmek için tıkla ... Anladım. mesaja bak bi
~N.A.W.Y~' Alıntı: denedim yine flash görüntüler görünmedi.sanırım androidin kendisinden olan .lib dosyaları gerekli. Genişletmek için tıkla ... Anladım. mesaja bak bi
TheMadness Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu çalışıyor. Gayet memnunum. Maxthon kur kullan
TheMadness Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: denedim yine flash görüntüler görünmedi.sanırım androidin kendisinden olan .lib dosyaları gerekli. Genişletmek için tıkla ... Nawy benim dediğimi yükleyip maxthon ile denedin mi?
~N.A.W.Y~' Alıntı: denedim yine flash görüntüler görünmedi.sanırım androidin kendisinden olan .lib dosyaları gerekli. Genişletmek için tıkla ... Nawy benim dediğimi yükleyip maxthon ile denedin mi?
PriZm Üye JB Browser Maxthon Browser JB Browser Youtube 720p Sonuç:Başarılı artık son eksikte giderildiğine göre Jelly Bean'den asla dönmem Teşekkürler
JB Browser Maxthon Browser JB Browser Youtube 720p Sonuç:Başarılı artık son eksikte giderildiğine göre Jelly Bean'den asla dönmem Teşekkürler
TheMadness Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: JB Browser Maxthon Browser JB Browser Youtube 720p Sonuç:Başarılı artık son eksikte giderildiğine göre Jelly Bean'den asla dönmem Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim (:
~N.A.W.Y~' Alıntı: JB Browser Maxthon Browser JB Browser Youtube 720p Sonuç:Başarılı artık son eksikte giderildiğine göre Jelly Bean'den asla dönmem Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim (:
PriZm Üye Madness®' Alıntı: Rica ederim (: Genişletmek için tıkla ... keşke alıntı yaparken resimleri silseydin konu iyice uzadı
Madness®' Alıntı: Rica ederim (: Genişletmek için tıkla ... keşke alıntı yaparken resimleri silseydin konu iyice uzadı
TheMadness Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: keşke alıntı yaparken resimleri silseydin konu iyice uzadı Genişletmek için tıkla ... kalsın
~N.A.W.Y~' Alıntı: keşke alıntı yaparken resimleri silseydin konu iyice uzadı Genişletmek için tıkla ... kalsın
TheMadness Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Jelly bean iyi ya bende sadece video çekme çalışmıyor zaten kullanmıyorum onu
~N.A.W.Y~' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Jelly bean iyi ya bende sadece video çekme çalışmıyor zaten kullanmıyorum onu
PriZm Üye Madness®' Alıntı: Jelly bean iyi ya bende sadece video çekme çalışmıyor zaten kullanmıyorum onu Genişletmek için tıkla ... bende herşey çalışıyor tereyağı projesi dahil
Madness®' Alıntı: Jelly bean iyi ya bende sadece video çekme çalışmıyor zaten kullanmıyorum onu Genişletmek için tıkla ... bende herşey çalışıyor tereyağı projesi dahil