celibar Üye Neverex' Alıntı: Amma da matrax dinleyen var yahu.Eski bir program sanırım. Genişletmek için tıkla ... yaklaşık 7-8 yıldır devam eden radyo programı fakat artık eskisi kadar kaliteli yayını yok.
Neverex' Alıntı: Amma da matrax dinleyen var yahu.Eski bir program sanırım. Genişletmek için tıkla ... yaklaşık 7-8 yıldır devam eden radyo programı fakat artık eskisi kadar kaliteli yayını yok.
D€aDMaN Üye arslansem' Alıntı: Matrax dinlerdik zamanında Genişletmek için tıkla ... Hertürlü Semih abi bende MATRAX dinlerdim bi kaç sene önce
arslansem' Alıntı: Matrax dinlerdik zamanında Genişletmek için tıkla ... Hertürlü Semih abi bende MATRAX dinlerdim bi kaç sene önce
'Davut Üye Radyo Dinlersem bu genelde Geceleri oluyor Zaten O zamanda Serdar Yayında yı Dinlerim... Uzun Zaman oldu dinlemeyelide Radyoyu Devam ediyormudur ki Serdar Yayında.... Tabikide...
Radyo Dinlersem bu genelde Geceleri oluyor Zaten O zamanda Serdar Yayında yı Dinlerim... Uzun Zaman oldu dinlemeyelide Radyoyu Devam ediyormudur ki Serdar Yayında.... Tabikide...
Neverex Üye Konu Sahibi Davut™;2703279' Alıntı: Radyo Dinlersem bu genelde Geceleri oluyor Zaten O zamanda Serdar Yayında yı Dinlerim... Uzun Zaman oldu dinlemeyelide Radyoyu Devam ediyormudur ki Serdar Yayında.... Tabikide... Genişletmek için tıkla ... Tabi devam ediyor gece 22:00-01:00 arası.Harika adam ya esprileri falan hele telefon şakaları bitiyor adamı.Bak şimdi aklıma geldi yine gülüyorum. --------------- Ekleme --------------- Bak Davut Pal fm de de onur yar la son durak programı var.Oda güzel mesela. --------------- Ekleme --------------- gaffurchar' Alıntı: Serdar Gökalp --- Serdar Yayında yı kaçırmadan dinlerim Genişletmek için tıkla ... bir serdar yayında dinleyicisi daha.
Davut™;2703279' Alıntı: Radyo Dinlersem bu genelde Geceleri oluyor Zaten O zamanda Serdar Yayında yı Dinlerim... Uzun Zaman oldu dinlemeyelide Radyoyu Devam ediyormudur ki Serdar Yayında.... Tabikide... Genişletmek için tıkla ... Tabi devam ediyor gece 22:00-01:00 arası.Harika adam ya esprileri falan hele telefon şakaları bitiyor adamı.Bak şimdi aklıma geldi yine gülüyorum. --------------- Ekleme --------------- Bak Davut Pal fm de de onur yar la son durak programı var.Oda güzel mesela. --------------- Ekleme --------------- gaffurchar' Alıntı: Serdar Gökalp --- Serdar Yayında yı kaçırmadan dinlerim Genişletmek için tıkla ... bir serdar yayında dinleyicisi daha.