hangi notebook daha iyidir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
hangi notebook daha iyidir ?
1600 tl bütcem var 2 cihaz arasında kaldım hangisini alayım. Son çıkan oyunları ful özellikle oynamak istiyom. Isınmaya karşı dayanıklı bişi olması lazım .
Asus led ekran + 2 gb ekran kartı diyor

işlemcileri falan sogutmaları iyi mi bunların bide ekran grileşme olayı var mı ki ?

---------- Eklendi @ 20:52:08 ---------- Yazıldı @ 20:51:13 ----------

mobilden açtım konuyu bir sıkıntı olmaz umarım

malesef 2 side o parayi haketmiyor ekran kartlari yetersiz.
Bende mobilim bakayim öneride bulunacagım

---------- Eklendi @ 23:01:25 ---------- Yazıldı @ 22:48:57 ----------

bu gece indirim bitecegi için bu pc fiyati 1600 liraya yükselir.
Ekran karti modelinin gt540m veya gt630m olmasina dikkat edin
bu 2 model bu fiyat civarinnda en iyi modellerdir

Konu Sahibi
acere pc konusunda güvenemiyorun ne yazık ki.O dedigin ekram kartı ile Dell de bulunandan farkı ne

---------- Eklendi @ 23:45:37 ---------- Yazıldı @ 23:28:51 ----------

asus olan g610m ekran kartı . Olmuyo mu o ? Benim istedigim prof. Degil. Oyunun özelliklerini ful açayım yeter . Ivır zıvıra önem vermem ögrenci işi yani

---------- Eklendi 21.05.2012 @ 00:06:49 ---------- Yazıldı 20.05.2012 @ 23:45:37 ----------

araştırdım 610giriş seviseysi imiş yani çok iyideyil. 540 iyi diyolar ama 540 kullanan laptoplara baktım bütçeme uygun degil .Şimdilik asusun o modelini eledim. Dell var aklımda

540 kullanan iyi bi ASUS var aslında ama tam hatırlamıyorum, bi kaç dk bekle bakayım

---------- Eklendi @ 00:09:45 ---------- Yazıldı @ 00:07:56 ----------

ve buldum, bak bakalım

---------- Eklendi @ 00:10:17 ---------- Yazıldı @ 00:09:45 ----------

tekrar baktım da pahalıymış , pardon

Konu Sahibi
Furkan bulmuşun işte 540 fiyatı 1600 tl işte

Konu Sahibi
indirim bitiş tarihi falan yazmıyor galiba ben bunu yerimlerine alayım . İndirim bitince fiyatı ne kadar olur

Konu Sahibi
1800 ü geçmez dimi işlemcisi iyi bunun? Ben zaten bunu yılbaşında almayı düşünüyom yanı yılbaşına kadar

gt630m ile gt540m ayni ekran kartidır.
Sadece gt630m ismi güncellenmiş olarak çıkan versiyondur.

Konu Sahibi
gt540 modeli iyi ama 128bit galiba bence 128 bit düşük degil mi ? 256 sı yok mu

256bıtlık noteboklar 3000 lıranın uzerınde....hem ayrıca dedıgım gıbı 540m şart dgıl gt630m le gt540m aynı ekran kartıdır

Konu Sahibi
tamam kardeşim Asus K53SV-SX581R almaya karar verdim %70 ihitmal tabi. Belkide bu fyata masaüstü toplarım sizce bumu yoksa aynı fiyata masaüstümü ?

tamam kardeşim Asus K53SV-SX581R almaya karar verdim %70 ihitmal tabi. Belkide bu fyata masaüstü toplarım sizce bumu yoksa aynı fiyata masaüstümü ?

masaüstü toplamak daha güzel olur. Ben de çok istiyorum ama evde bi kaç saat bile duramadığım için laptop alacağım .

Konu Sahibi
valla bilmiyom bi arkadaşda o fiyata daha iyibi masaüstü alırsın diyor ama bilemicem ne kadar fark olur . Gt540 128 bit ile idare eder galiba dimi ? İşlemci olarak da fena sayılmaz .

tabi ki daha iyi masaüstü toplanır. Ayrıca laptopta masaüstündeki oyun zevkini bulamazsın.(oyun laptopları hariç)

Konu Sahibi
ben hiç masaüstü almadım. Ondan hep laptop kullandım masaüstüne geçersem ne bileyim kendimi çok sabit hissederim

Ben anlamiyorum sizin bu laptopda oyun oynama zevkinizi laptopta oyunmu oynanirmiş oynanmaz demiyorum oynanir ama masaüstünde k iverdiği zevki vermez bi kere isinma sorunuda var masaüstünda zabbaha kadar anlatabildimmi. Laptop alicaksan oyun için değil iş veya internet için alicaksin oyun oynamak ve zevkini çikartmak istiyorsan damara devam babaya selam

Konu Sahibi
oynanır oynanır yazın evden pc kendi kendinemi oynayacak nereye götürcem ben onu otobüsle. Belki kalas gibi kasalı alarım belli olmaz topluyom şimdi

kafana göre al . ama illa bizden istiyosan en şık zarif ve incesini alacaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...