Hangi Navigasyon Programını Kullanıyorsunuz...

Hangi Navigasyon Programını kullanıyorsunuz ( 2010 )

• Kullanılan toplam oy
    80
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Hangi Navigasyon Programını Kullanıyorsunuz...
Daha önce 2008 yılınca acılmıs konu fakat 2 yılda programlar kendilerini yeniledi. Hem paylaşım hemde kullanan arkadaslara yardımcı olmak ve kullanan arkadasların tecrubelerinden yararlanarak anket oluşturmak istedim.

ankete oylayan arkadaslara cok tesekkürler..

evet doğrusunu yapmışsın yanıtlarda haliyle karıştı :S teşekkürler

Konu Sahibi
İnsallah bu konuda tecrubeli arkadaşlar bilgilerini paylaşırlar.

AlpReis

Üye
Ovi Maps (Bu arada güncellendi yine)

Konu Sahibi
Demekki su sıralar ovı popüler. Teşekkürler görüşlerini sunan arkadaslara..

Revengeful

Emekli Yönetici
Ovi sınırsız ve ücretsiz olduğu için en çok tercih edilenlerden. Ama bazenleri çekmeyebiliyor.
Ben Garmin i kullanıyordum.

SavinMe

Üye
sonuna kadar Nokia Ovi Maps

mucotr

Üye
Arkadaşlar bişi soracağım;
Arkadaşımdada 5800 var bende de..
İkimizdede ovi maps yüklü o açınca 3 sn sonra konum gösteriyor
bende göstermiyor :S

Konu Sahibi
Belki antenle ilgili problem olabilir.

Belki onda yardımlı gps açıktır,sende sadece tümleşik gps açıktır,bundanda olabilir.Konumlama ayarlarından görebilirsin

ovi,ndrive garmin kullandım fakat telefona format attıkça silindi diğerleri o yüzden ovi ile devam diğerlerindende memnun kaldım

YsF_90

Üye
normalde orjinali dururken farklı bir program kullanmayı sevmem ama nevşehir büyük bi şehir olmadığı için ovi maps de sadece ana yollar var o da bi kaç tane. ne mahelleler var ne sokaklar son durum ne onu bilmiyorum ama durum böyle olunca garmin yükledim gayet de başarılı. tabi biraz geç bağlanıyor ama işimi görüyor.

Arkadaşım Ndrive ı kur farkı farket. Bak mahallendeki eczaneden bile bahsetmezse gel yanıma. Ben Yozgatın 25000 Nüfuslu Sarıkaya ilçesindeyim. eczanelerden hatrı sayılır marketlere hastaneden karakola önemli noktaların neredeyse hepsini gösteriyor.

YsF_90

Üye

garmin de aynı şekilde ndrive hiç kullanmadım. fakat garminde de büyüklü küçüklü herşey var. şaşırtıyor beni o derece yani. ama denemekte zarar yok onu da yüklerim iki navigasyon programının bir arada olması sorun olmaz değil mi?

ayrıca şunu da eklemek istiyorum. dün yorum yaparken garmin'in 5.00.30 versiyonunu kullanıyordum bağlantı kurması uzun sürüyor demiştim. dün gece 6.00.10. versiyona yükselttim inanılmaz derecede hızlandı. eski versiyonda dışarda uzun sürerken inanın bu versiyonda evin içinde max.1 dakikada bağlandı. çok şaşırdım.

Merhaba, arkadaşının ki Nokia 5800 XM NE (Navigation Edition) olabilir mi? Elbette üzerinde dahili bir gps olan NE seninkinden daha hızlı bulacaktır konumu.

YsF_90

Üye
Merhaba, arkadaşının ki Nokia 5800 XM NE (Navigation Edition) olabilir mi? Elbette üzerinde dahili bir gps olan NE seninkinden daha hızlı bulacaktır konumu.

iksinde de dahili gps (assisted-gps) var ama belki navigation edition farklı bi yazılım kullanıyordur, veya ovi'nin farklı sürümünden kaynaklı olabilir. mesela ben garmin 5.00.30 kullanırken çok uzun sürerken 6.00.10 versiyonunda çok kısa bi sürede evin içerisinde dahi bağlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...