kilicaslan17
Üye
-
Konu Sahibi
-
Size 3 telefon önereceğim hepsi androidtelefonlari.com'da var linklerinide koyacağım.
-Sony Xperia Arc S [800 TL]
Özellikler;4.2'' ekran,1.4 Ghz scorpion işlemci,Adreno 205 ekran kartı,512 mb ram,8mp kamera.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-Samsung Galaxy S Plus [800 TL]
Özellikler;4.0'' ekran,1.4 Ghz işlemci,512 mb ram,5mp kamera
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
....
Bende ace2nin tasarımına hastayım.hele beyazı mükemmel..ama galaxy w nin tasarımı berbat benceTelefonun tipine gıcık oldum.Ne SOLA ne XPERİA U nede ACE 2
hepside çok kötü duruyor.Şu anda Galaxy W var elimde.Çok güçsüz bu telefonlara göre ama tipi bir harika + Samsungun Romu daha güzel geldi bana
Benim aklımda Mali400 grafik işlemcili modeller var.Arc S bana göre değil.(Adreno 205 den dolayı)Bu fiyat aralığında mali 400 grafik işlemcili hangi modeller vardır başka ?
Xperia U alabilirsin.
Sar değeri 1.65 çok fazla
Güvenli mi? Nasıl böyle bir şey söyleyebiliyorsun ki? 1.65'ten bahsediliyor ki uzmanlar 1.00'ın üzerindeki telefonları satın almayın diyorlarSar değeri 2 nin altında olanlar güvenlidir.Bazıları 0.6'nın üstüne iyi bakmadığı için böyle yüksek deniliyor ancak 2'nin altı güvenlidir.
Güvenli mi? Nasıl böyle bir şey söyleyebiliyorsun ki? 1.65'ten bahsediliyor ki uzmanlar 1.00'ın üzerindeki telefonları satın almayın diyorlar
Peki şu sorularıda yanıtlarsanız kararımı vereceğim.
-Sola nın HDMİ desteği var mı?
-Sola oyun konsolunu destekliyor mu? Youtube da görmüştüm.Usb oyun kolunu telefona bağlamış oynuyorlardı GALAXY S3 ile.Acaba sola da destekler mi
Xperia Sola'da hdmi girişi yok.
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/telefon-almadan-once-mutlaka-okuyun-668246.htmlSAR bir cihazın yaydığı elektromanyetik güçtür.
- - - Eklendi - - -
Uzmanlar 1'in üstünde diyorsa peki neden avrupada sınır 2 ? Bunun cevabını verirsen sevinirim
Edit: Amerika'da sınır galiba 1.7
Edit2: SAR değeri 1'in üstüne sıcak bakmayanlar bağımsız araştırmalardır.
Tamam sana 2.00 az geliyorsa bence senin 3.00'a kadar cihazlar alman mümkünSAR bir cihazın yaydığı elektromanyetik güçtür.
- - - Eklendi - - -
Uzmanlar 1'in üstünde diyorsa peki neden avrupada sınır 2 ? Bunun cevabını verirsen sevinirim
Edit: Amerika'da sınır galiba 1.7
Edit2: SAR değeri 1'in üstüne sıcak bakmayanlar bağımsız araştırmalardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?