Hangi modeli alayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Hangi modeli alayım
600-800 tl arasında telefon alacağım.Xperia veya Galaxy düşünüyorum.HTC lere pek sıcak bakmıyorum.Oyun amaçlı olarak da kullanacağım.Mümkünse 600 tl için 700 tl için ve 800 tl için ayrı ayrı tavsiye ederseniz çok sevinirim.Ace 2 bulabilirim 800 tl ye fakat tipini hiç beğenmedim.Güzel telefon mali 400 grafik işlemcisi cezbediyor fakat çok basit geldi tasarımı

TheCower

Üye
Xperia sola güzel. Yakında inceleyeceğim inşallah telefonu güncellerken bozuldu bi daha güncelleme yapmam kargodan gelsin garantiden gelince içini doldurup öyle yapacağım.

Konu Sahibi
Telefonun tipine gıcık oldum.Ne SOLA ne XPERİA U nede ACE 2
hepside çok kötü duruyor.Şu anda Galaxy W var elimde.Çok güçsüz bu telefonlara göre ama tipi bir harika + Samsungun Romu daha güzel geldi bana

Size 3 telefon önereceğim hepsi androidtelefonlari.com'da var linklerinide koyacağım.

-Sony Xperia Arc S [800 TL]
Özellikler;4.2'' ekran,1.4 Ghz scorpion işlemci,Adreno 205 ekran kartı,512 mb ram,8mp kamera.

-Samsung Galaxy S Plus [800 TL]
Özellikler;4.0'' ekran,1.4 Ghz işlemci,512 mb ram,5mp kamera

-Sony Xperia U [650 TL]
Özellikler;3.5'' ekran,1 Ghz Çift Çekirdekli işlemci,512 mb ram,mali 400mp ekran kartı

Bu linklerde telefonların karşılaştırması

Galaxy S Plus vs Xperia Arc S
-

Galaxy S Plus vs Xperia U
-

Xperia U vs Xperia Arc S
- ,

Benim önerim Xperia Arc S alman yönünde Galaxy S Plus ile aşağı yukarı aynı özellikteler aradaki tek fark kamera diyebilirim.8 MP FLAŞLI KAMERASIYLA XPERIA ARC S ALMAN EN IYISI OLACAKTIR BU SITE GÜVENİLİRDİR.Bayilerde bu fiyata bulabilirmisin bilmem ama aşağı yukarı 50 tl farkla bayiden bulursan direk al derim.

Konu Sahibi

Benim aklımda Mali400 grafik işlemcili modeller var.Arc S bana göre değil.(Adreno 205 den dolayı)Bu fiyat aralığında mali 400 grafik işlemcili hangi modeller vardır başka ?

Kerim.

Üye
Telefonun tipine gıcık oldum.Ne SOLA ne XPERİA U nede ACE 2
hepside çok kötü duruyor.Şu anda Galaxy W var elimde.Çok güçsüz bu telefonlara göre ama tipi bir harika + Samsungun Romu daha güzel geldi bana
Bende ace2nin tasarımına hastayım.hele beyazı mükemmel..ama galaxy w nin tasarımı berbat bence

Ali58_58

Üye
kardeşim telefon tipine bakarsan yandın tipini boşver androidin simgesi yeter ace 2 tavsiye ederim galaxy w den daha performanslı ama huewei telefonlarıda güzel tipide güzel ics 4 çift çekirdek fakat 900 lira olması lazım

Konu Sahibi
sar değerini hiç hesaba almamıştım.xperia lar yüksek.Ace 2 nin tipine ikna oldum fakat işlemci güçsüz geliyor şimdide
sola, ace 2 den daha iyi bana göre fakat sar değeri sıkıntılı

- - - Eklendi - - -

Bir sorum daha olacak.Tam bilgi edinemedim.Sar değeri tam olarak nedir.Telefonun sürekli olarak yaydığı radyasyon mu yoksa sadece aramalarda verdiği bir zarar mı ?

15097

Üye
Sar değeri 2 nin altında olanlar güvenlidir.Bazıları 0.6'nın üstüne iyi bakmadığı için böyle yüksek deniliyor ancak 2'nin altı güvenlidir.
Güvenli mi? Nasıl böyle bir şey söyleyebiliyorsun ki? 1.65'ten bahsediliyor ki uzmanlar 1.00'ın üzerindeki telefonları satın almayın diyorlar

SAR bir cihazın yaydığı elektromanyetik güçtür.

- - - Eklendi - - -

Güvenli mi? Nasıl böyle bir şey söyleyebiliyorsun ki? 1.65'ten bahsediliyor ki uzmanlar 1.00'ın üzerindeki telefonları satın almayın diyorlar

Uzmanlar 1'in üstünde diyorsa peki neden avrupada sınır 2 ? Bunun cevabını verirsen sevinirim

Edit: Amerika'da sınır galiba 1.7

Edit2: SAR değeri 1'in üstüne sıcak bakmayanlar bağımsız araştırmalardır.

Konu Sahibi
Peki şu sorularıda yanıtlarsanız kararımı vereceğim.
-Sola nın HDMİ desteği var mı?
-Sola oyun konsolunu destekliyor mu? Youtube da görmüştüm.Usb oyun kolunu telefona bağlamış oynuyorlardı GALAXY S3 ile.Acaba sola da destekler mi

Xperia Sola'da hdmi girişi yok.

Kerim.

Üye
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/telefon-almadan-once-mutlaka-okuyun-668246.html
oku bunu

15097

Üye
Tamam sana 2.00 az geliyorsa bence senin 3.00'a kadar cihazlar alman mümkün

Konu Sahibi
Bırakın kavgayı

1400 mhz tek çekirdek mi daha performanslıdır 1 ghz lik çift çekirdek mi?

sony xperia mini pro yaklaşık 750 tl civarı hem dokunmatik hemde n97 gibi altında klavyesi var oyun için iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...