forever_
Üye
-
Konu Sahibi
-
merhaba arkadaşlar yeni telefon alıcam konu acmakistemiyorum ama çoğu kişi cevap yazmıyor
bütçe 1300 1250 fln olur hani modeli alıyım ankette cevaplarsınız bunu benm için önemli olan kamera stabilik müzik webde de dolanma fln sizce ne alıyım s3 ve optımus g arasında da da kaldım yada g2 nin fiyatının düşmesini beklerim yada g pro alırnır mı
lg g2 almalısın
hafıza yetmiyor diyorsan bide fiyat fazla geliyor diyosan G PRO da ideal ancak özellikleri tam olarak en son seri değil . 1300 e LG G2 bulabilirsin.
g2 yi bulursam alırım hafıza problem olmaz bide otg desteği varmı g2 nin varsa benim için daha iyi olur
var var bende ondan dolayı 16gb alcam . otg enerjiyi karşıladıkça hdd bile bağlayabilirsin.
ancak herşeyi atamazsın tabi . yanında usb olcak filmler onda durcak. başka usb de boş durcak . video çekicen ona atıcan olay budur. 1300 +50 TL ye halledersin işi = LG G2 + 16+16 yada 32gb flash bellek (37tl media da ) + 10 tl otg kablo
olay budur
yok flash var
al gitsin 37 tl nedir32 gb lar daha piyasada fazla satılmıyor hemde.
Yanlış anlama istediğin kadar sorabilirsin tabi ki ama "cevap yazmıyorsunuz" demişsin. Belki 5kere açmışsındır aynı konuyu, uzun süredir telefon alacaksın, hepsine de cevap verildi.
Tekrar sorulara gelelim:
G Pro alınır, mis gibi telefon.
S3 demişsin, diğerleri arasında adı bile geçmemeli, Optimus G'yi tercih ederim. Mis gibi telefon Optimus G de alabilirsin.
G2 pahalı diyorsun şuan için, G2 alamazsan sana uygunu hangisiyse onu tercih edebilirsin G Pro ya da G ikisi de iyi telefonlar. Ele geliyor, rahat, kullanışlı, ekranları çok kaliteli, zaten üst düzey telefonlar sorun olmaz. G Pro biraz daha iyi G'ye göre tabi biraz daha da pahalı... Optimus G S3den iyidir.
abi en iyisi fiyatlara göre en iyi alınabilecek telefon listesi oluşturalım böyle olmıycak
tamam teşekkürler cevap için iphone düşünmüyorum ama yinede tavsiyen için sağol @brnbsr @-qarapapaq- aydınlattın bilgilerin sayesinde s4 active nasıl fiyatı ne kadar önerir misiniz ?arkadaşlar şimdi ben telefon alıcam ya aklımda optımus g ve g pro var ama günceleme sıkıntısı olur mu tamam 4.2.2 galiba sürümleri şimdi aldım güceleme sıkıntı olmaz demi bide bişey sorucam telefonu almaya gittim ve bu telefonlar yok onun yerine htc one x ve one x + nasıl iyi telefonlar mı beats audia var ikisinde ama kutusundan galiba normal kulaklık çıkıyor g de de quardbeats var
allah askına güncellenmese ne olur ? seninle alakası yok ama herkes bunu dile getiriyor acaip sinirleniyorum .
abi millet 4g kullanırken bizim ülkemizde 3g kullanılıyor o bile her yerde çekmyor bunu düşünmek yerine güncelleme güncelleme
yok nexus 5 e daha .çok güncelleme ile destek veriyormuş ?
iphone ios 7 çıkardı ne farkı oldu ne yararı var
.biraz mantıklı olun lütfen ya. eline alırsın telefonu kurcalarsın takılıyomu yok alırsın. sen takılan bi telefonu alıp güncellemeyle geçer diye düşünemezsin.
tamam teşekkürler cevap için iphone düşünmüyorum ama yinede tavsiyen için sağol @brnbsr @-qarapapaq- aydınlattın bilgilerin sayesinde s4 active nasıl fiyatı ne kadar önerir misiniz ?arkadaşlar şimdi ben telefon alıcam ya aklımda optımus g ve g pro var ama günceleme sıkıntısı olur mu tamam 4.2.2 galiba sürümleri şimdi aldım güceleme sıkıntı olmaz demi bide bişey sorucam telefonu almaya gittim ve bu telefonlar yok onun yerine htc one x ve one x + nasıl iyi telefonlar mı beats audia var ikisinde ama kutusundan galiba normal kulaklık çıkıyor g de de quardbeats var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?