KayraBey Üye -qarapapaq-' Alıntı: Ben dikkat bile etmemiştim Genişletmek için tıkla ... Yaşlı ve körüm ama hissedebiliyorum
-qarapapaq-' Alıntı: Ben dikkat bile etmemiştim Genişletmek için tıkla ... Yaşlı ve körüm ama hissedebiliyorum
Invoke Üye Kerim.' Alıntı: Arti iphone kullaniyorsunuz bir de? Genişletmek için tıkla ... iphone 5S ..... Dedede de ,abi noldu ya, dede-de(bulunma çekim eki) de(dahi anlamına gelen bağlaç) bi Dede'de de diyemedim neyse... G2 ile Note3 var
Kerim.' Alıntı: Arti iphone kullaniyorsunuz bir de? Genişletmek için tıkla ... iphone 5S ..... Dedede de ,abi noldu ya, dede-de(bulunma çekim eki) de(dahi anlamına gelen bağlaç) bi Dede'de de diyemedim neyse... G2 ile Note3 var
Android_IOS Üye Kerim.' Alıntı: Arti iphone kullaniyorsunuz bir de? Genişletmek için tıkla ... evet -qarapapaq-' Alıntı: iphone 5S ..... Dedede de ,abi noldu ya, dede-de(bulunma çekim eki) de(dahi anlamına gelen bağlaç) bi Dede'de de diyemedim neyse... G2 ile Note3 var Genişletmek için tıkla ... G2 ne?
Kerim.' Alıntı: Arti iphone kullaniyorsunuz bir de? Genişletmek için tıkla ... evet -qarapapaq-' Alıntı: iphone 5S ..... Dedede de ,abi noldu ya, dede-de(bulunma çekim eki) de(dahi anlamına gelen bağlaç) bi Dede'de de diyemedim neyse... G2 ile Note3 var Genişletmek için tıkla ... G2 ne?
x-scarface Üye İos tan androide geçtim iyiki de geçmişim veya keşke geçmeseydim gibi düşüncem yok android de sardı yani güzel yanları var.
İos tan androide geçtim iyiki de geçmişim veya keşke geçmeseydim gibi düşüncem yok android de sardı yani güzel yanları var.
Invoke Üye x-scarface' Alıntı: İos tan androide geçtim iyiki de geçmişim veya keşke geçmeseydim gibi düşüncem yok android de sardı yani güzel yanları var. Genişletmek için tıkla ... Android mi işletiyorsun, abi sen
x-scarface' Alıntı: İos tan androide geçtim iyiki de geçmişim veya keşke geçmeseydim gibi düşüncem yok android de sardı yani güzel yanları var. Genişletmek için tıkla ... Android mi işletiyorsun, abi sen
x-scarface Üye -qarapapaq-' Alıntı: Android mi işletiyorsun, abi sen Genişletmek için tıkla ... Aynen kardeşim bu status barı değiştiren pro var mı bildiğin ama lezzetli olsun
-qarapapaq-' Alıntı: Android mi işletiyorsun, abi sen Genişletmek için tıkla ... Aynen kardeşim bu status barı değiştiren pro var mı bildiğin ama lezzetli olsun
Invoke Üye x-scarface' Alıntı: Aynen kardeşim bu status barı değiştiren pro var mı bildiğin ama lezzetli olsun Genişletmek için tıkla ... Varsa da bilmiyorum abi, ben program pek kullanmıyorum o konularda systemui.apkyi değiştiriyoz, değişiyor Ya da cwmden flashlarsın, araştırmak lazım.
x-scarface' Alıntı: Aynen kardeşim bu status barı değiştiren pro var mı bildiğin ama lezzetli olsun Genişletmek için tıkla ... Varsa da bilmiyorum abi, ben program pek kullanmıyorum o konularda systemui.apkyi değiştiriyoz, değişiyor Ya da cwmden flashlarsın, araştırmak lazım.
Kerim. Üye Android_IOS' Alıntı: evet G2 ne? Genişletmek için tıkla ... Vay be masallah Adamin hem galaxy note3 hem galaxy s4 hem iphone5s i varmis vay be Biz yedik kardes
Android_IOS' Alıntı: evet G2 ne? Genişletmek için tıkla ... Vay be masallah Adamin hem galaxy note3 hem galaxy s4 hem iphone5s i varmis vay be Biz yedik kardes
Android_IOS Üye Kerim.' Alıntı: Vay be masallah Adamin hem galaxy note3 hem galaxy s4 hem iphone5s i varmis vay be Biz yedik kardes Genişletmek için tıkla ... lg g2 almayı düşünüyorum.
Kerim.' Alıntı: Vay be masallah Adamin hem galaxy note3 hem galaxy s4 hem iphone5s i varmis vay be Biz yedik kardes Genişletmek için tıkla ... lg g2 almayı düşünüyorum.
drivenn Üye şimdilik android ama en kısa zamanda 5s ile inşallah ios a geçeceğim şimdilik android ama en kısa zamanda 5s ile ios a geçeceğim
şimdilik android ama en kısa zamanda 5s ile inşallah ios a geçeceğim şimdilik android ama en kısa zamanda 5s ile ios a geçeceğim
GuiTaRisT111 Üye WP8, Android ve Bada : ) Kerim.' Alıntı: Arti iphone kullaniyorsunuz bir de? Genişletmek için tıkla ... Ayrıyetten hem Turkcell, hem Avea, hem de Vodafone kullanıyor kendileri
WP8, Android ve Bada : ) Kerim.' Alıntı: Arti iphone kullaniyorsunuz bir de? Genişletmek için tıkla ... Ayrıyetten hem Turkcell, hem Avea, hem de Vodafone kullanıyor kendileri
0MG90 Üye Allah aşkına "hangi işletim sistemini işletiyorsunuz?" ne ya kimse de bir şey dememiş D Android
KayraBey Üye 0MG90' Alıntı: Allah aşkına "hangi işletim sistemini işletiyorsunuz?" ne ya kimse de bir şey dememiş D Android Genişletmek için tıkla ... Ben dedim valla. Hatta ilk ben farkettim
0MG90' Alıntı: Allah aşkına "hangi işletim sistemini işletiyorsunuz?" ne ya kimse de bir şey dememiş D Android Genişletmek için tıkla ... Ben dedim valla. Hatta ilk ben farkettim
Kerim. Üye Android_IOS' Alıntı: lg g2 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... alin alin note3,s4 ve 5s yetmiyordur tabi
Android_IOS' Alıntı: lg g2 almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... alin alin note3,s4 ve 5s yetmiyordur tabi
0MG90 Üye Dede' Alıntı: Ben dedim valla. Hatta ilk ben farkettim Genişletmek için tıkla ... 2. Sayfaya bakmamıştım
Dede' Alıntı: Ben dedim valla. Hatta ilk ben farkettim Genişletmek için tıkla ... 2. Sayfaya bakmamıştım