Furkan Emekli
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hacı abi sen n'aptın ?Küçükken uğur böceği çiftliği kurmuştum ve satıyordum tek tek. O sayılır mı ? Çekirge desatmışlığım var.
Mahallenin çocuklarına tanesini 250 bin liraya satardım eski parayla.. Hatta şişe bulup çekirgeleri içine koyar ve 1-2 ot yerleştirirdim. Sadece bunları yiyorlar, fiyata dahil diyip satardım.Hacı abi sen n'aptın ?Alan var mıydı bari
Ticareti küçük yaşta öğrenmişsinMahallenin çocuklarına tanesini 250 bin liraya satardım eski parayla.. Hatta şişe bulup çekirgeleri içine koyar ve 1-2 ot yerleştirirdim. Sadece bunları yiyorlar, fiyata dahil diyip satardım.
Çok iyi paraydı. Hatta o zamanlar pokemon digimon, yugioh, beyblade vs tasoları çıkardı cipslerden. Sırf onlar için bu yöntemlere başvurmuştum. Tasoları üterdik birbirimizden. Değerli tasoları satardım 1-5 milyon arasında. Hatta çok nadir bir tasoyu 50 bin liraya almıştım yanında başka 4 taso ile beraber. Küçüklüğümden beri ailemden para istemeye utanırım. Param olmasa bile sorduklarında var derim. Ama bunu çözdüler zorla veriyorlar artıkTicareti küçük yaşta öğrenmişsinO zamanın parasıyla iyi paraymış.
250 bin şimdiki parayla kaç liraya denk geliyor ?Mahallenin çocuklarına tanesini 250 bin liraya satardım eski parayla.. Hatta şişe bulup çekirgeleri içine koyar ve 1-2 ot yerleştirirdim. Sadece bunları yiyorlar, fiyata dahil diyip satardım.
25 kuruş250 bin şimdiki parayla kaç liraya denk geliyor ?
Tabi o zaman o parayla daha fazla abur cubur alıyorduk.250 bin şimdiki parayla kaç liraya denk geliyor ?
Özel koleksiyon tasolar vardı. Dev taso falan çok iyiydiÇok iyi paraydı. Hatta o zamanlar pokemon digimon, yugioh, beyblade vs tasoları çıkardı cipslerden. Sırf onlar için bu yöntemlere başvurmuştum. Tasoları üterdik birbirimizden. Değerli tasoları satardım 1-5 milyon arasında. Hatta çok nadir bir tasoyu 50 bin liraya almıştım yanında başka 4 taso ile beraber. Küçüklüğümden beri ailemden para istemeye utanırım. Param olmasa bile sorduklarında var derim. Ama bunu çözdüler zorla veriyorlar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?