neo74 Üye mty2147' Alıntı: performans olarak nasıl 4.4 Genişletmek için tıkla ... hiç bir sorunum yok sadece art desteklemiyor bir iki küçük bug var onlar da günlük kullanımda etkili olmuyor pek. Şarj biraz kötü gidiyor ama stock romdan 1000 kat daha akıcı olduğu kesin .
mty2147' Alıntı: performans olarak nasıl 4.4 Genişletmek için tıkla ... hiç bir sorunum yok sadece art desteklemiyor bir iki küçük bug var onlar da günlük kullanımda etkili olmuyor pek. Şarj biraz kötü gidiyor ama stock romdan 1000 kat daha akıcı olduğu kesin .
Penci Hoca Üye iki günden beri 4.4 kullanıyorum Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bide neden ankette 4.4 seçeneği yok? Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
iki günden beri 4.4 kullanıyorum Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bide neden ankette 4.4 seçeneği yok?
Invoke Üye Penci Hoca' Alıntı: iki günden beri 4.4 kullanıyorum Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bide neden ankette 4.4 seçeneği yok? Genişletmek için tıkla ... Çünkü konu eski. Aynen 4.4 Penci Hoca' Alıntı: iki günden beri 4.4 kullanıyorum Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bide neden ankette 4.4 seçeneği yok? Genişletmek için tıkla ... Senin baseband eski farkında mısın? -86 var en son.(sanırım )
Penci Hoca' Alıntı: iki günden beri 4.4 kullanıyorum Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bide neden ankette 4.4 seçeneği yok? Genişletmek için tıkla ... Çünkü konu eski. Aynen 4.4 Penci Hoca' Alıntı: iki günden beri 4.4 kullanıyorum Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bide neden ankette 4.4 seçeneği yok? Genişletmek için tıkla ... Senin baseband eski farkında mısın? -86 var en son.(sanırım )
Penci Hoca Üye -qarapapaq-' Alıntı: Çünkü konu eski. Aynen 4.4 Senin baseband eski farkında mısın? -86 var en son.(sanırım ) Genişletmek için tıkla ... rom geliştirici 77 kullanın demiş bende onu yükledim ama şimdi 85 e yükselttim ve sorunsuz çalışıyor Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
-qarapapaq-' Alıntı: Çünkü konu eski. Aynen 4.4 Senin baseband eski farkında mısın? -86 var en son.(sanırım ) Genişletmek için tıkla ... rom geliştirici 77 kullanın demiş bende onu yükledim ama şimdi 85 e yükselttim ve sorunsuz çalışıyor Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Invoke Üye Penci Hoca' Alıntı: rom geliştirici 77 kullanın demiş bende onu yükledim ama şimdi 85 e yükselttim ve sorunsuz çalışıyor Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... En düşük 77 demiş olması lazım
Penci Hoca' Alıntı: rom geliştirici 77 kullanın demiş bende onu yükledim ama şimdi 85 e yükselttim ve sorunsuz çalışıyor Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... En düşük 77 demiş olması lazım
alical33 Üye Note 3 4.4 Rusya stock rom Güzel konuymus anda androide neden böyle tuhaf isimler verilmiş ki
Fatic Üye alical33' Alıntı: Note 3 4.4 Rusya stock rom Güzel konuymus anda androide neden böyle tuhaf isimler verilmiş ki Genişletmek için tıkla ... Tatlı isimleri en sonki Kitkat bildiğimiz kitkat çikolata olan.
alical33' Alıntı: Note 3 4.4 Rusya stock rom Güzel konuymus anda androide neden böyle tuhaf isimler verilmiş ki Genişletmek için tıkla ... Tatlı isimleri en sonki Kitkat bildiğimiz kitkat çikolata olan.