18Yusuf720
Üye
-
Konu Sahibi
-
neden onu seçtiğini belirtirsen sevinirim kardeşLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Z87 Plus Bana Iyi Gibi Geldi
neden onu seçtiğini belirtirsen sevinirim kardeş
bu arada büyük başarı sağladın bütün konularıma tek yanıt senden gelmiş
Normal Z87 De Ram Hızların Bir Kaçıni destekliyor bunda 3000 mhz ye kadar destekliyor ve sende oyun için pc topladığın için bu ana kart iyi gibi geldi
ramden başka artısı yok mu
sitede tam teknik özellikleri yazmıyor ama araştır
Topladığın sistemi yaz ona göre tavsiye versinler, topladığın sistemi bizim önerdiğimiz anakart desteklemeye bilir.
anakart iyi canım ztn pcyi topladığım sistem akıllı sistem uyumsuz parça yakaladığında hata veriyor genel özellikleri 16 GB 1866 Mhz CL11 RAM(CL den anlıyorsan onu da pmden konuşalım kardeş) intel core i7 4770k 3.5 Ghz işlemciydi sanırsam.Nvidia gtx 760Ti slmsyı düşünüyorum özellikler bu kadar bu arada kasanın da önemi var mı?
Z87 yeni nesil anakartlardır. Yani intel ailesinin 4. Nesil haswell yonga setini destekler. Eğer haswell düşünmüyorsan gerek yok çok para bayılmaya.
overclock yapılmayacak demişsin gitmiş 4770K overclock işlemci seçmişsin
yinede overclock bahsettiğin gibi gereksiz sisteme zarar veren bir şey değil.
aksine bilinçli yapıldığı takdirde çok faydalı bir eylemdir..
dünya çapında overclock yarışmaları düzenleniyor. birinci olan ekiplere binlerce liralık donanım hediyesi veriliyor.
4770k ile şunu al.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
overclock yapılmayacak deme. illaki zamanı gelince yapılır.. millet 5GHz de kullanırken sen duramazsın öyle
para çok dersen şu veya muadili ASUS olabilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
güzele benziyor pek anlamam ama ram cl'si ne kadar yüksek o kadar iyi
Dikkat etmemişim
biliyorum dediğim gibi intel i7 4770k alacağım o da haswell zaten
- - - Eklendi - - -
zaten ilerde belki overclock yaparım diye overclocklu işlemci alıyorum
- - - Eklendi - - -
yanlış biliyorsun ne kadar düşük olursa o kadar iyi bunu bu forumun bi konusunda okumuştum hatta mhzden bile önemli clnin düşük olması diyorlardı şimdi onu araştırmak için konu açtım
baktım bende senin dediğin gibi
biliyorum dediğim gibi intel i7 4770k alacağım o da haswell zaten
- - - Eklendi - - -
zaten ilerde belki overclock yaparım diye overclocklu işlemci alıyorum
- - - Eklendi - - -
yanlış biliyorsun ne kadar düşük olursa o kadar iyi bunu bu forumun bi konusunda okumuştum hatta mhzden bile önemli clnin düşük olması diyorlardı şimdi onu araştırmak için konu açtım
baktım bende senin dediğin gibi
evet öyle de ilk başta cevabını imzan sandım şaşırdım ama imzadaki yazı mükemmel
önceki imzam daha güzeldi ama forum kurallarına aykırıevet öyle de ilk başta cevabını imzan sandım şaşırdım ama imzadaki yazı mükemmel
önceki imzam daha güzeldi ama forum kurallarına aykırıneydi imzan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?