MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Sayen de abi...
- - - Eklendi - - -
King of the Lumia
Shah of the Lumia
Fatih şöyle şekil bir wp8'li cihaz alalım biz...
İnşallah ben telefon alırken hiç bu şekilde düşünmezdim iyi mi? Gider beğendiğimi alır çıkardım, artık durum farklı tabi...bakalım Gökçen abim . Bu sefer mantıklı davranacağım ve en iyisini alacağım
bakalım Gökçen abim . Bu sefer mantıklı davranacağım ve en iyisini alacağım
İnşallah ben telefon alırken hiç bu şekilde düşünmezdim iyi mi? Gider beğendiğimi alır çıkardım, artık durum farklı tabi...
en güzeli kardeşim bekle cihazları gör en sağlamını bütçen izin verdiğince al kullan,teknolojiye kalsa her sene iki telefon almak lazım ama bana gelmez o iş seneye Allah ın izniyle bi surface bir de wp8 li telefon alırım üni bitene kadar daha da girmem o işlere
aynen öyle abi ben m.. Gibi n8 varken sırf elime oturuyo diye c6 aldımşimdi diik didik inceliyorum . Almak istediğim telefonu
- - - Eklendi - - -
abi n9 işi ne oldu ? Bence 701 idare dder seni 3-4 ay daha bende c6-0imle idare edicem(kötü teller değil )
Ben olsam iki uç ay daha beklerdim. Piyasa biraz otursun şimdi bütün firmalar ardı ardına telefon çıkarıyor.
abim ben n9 u az bi masraf ederek alacağım kısmetse.. 3 - 4 ay beklesem de alamam o dönemlerde okulum var,ayda 900 tl taksidi var seneye yazın bir surface ile beraber alıcam kısmetse ciğerim
Hocam sen windows mobil telefonlardan anlıyorsun sanırım,bu cihazlarda uygulama sayısı ne durumda ? real football,asphalt gibi oyunlar symbian gibi geçmi çıkıyor yoksa android/ios gibi erkenmi çıkıyor ?
abim ben n9 u az bi masraf ederek alacağım kısmetse.. 3 - 4 ay beklesem de alamam o dönemlerde okulum var,ayda 900 tl taksidi var seneye yazın bir surface ile beraber alıcam kısmetse ciğerim
Hocam sen windows mobil telefonlardan anlıyorsun sanırım,bu cihazlarda uygulama sayısı ne durumda ? real football,asphalt gibi oyunlar symbian gibi geçmi çıkıyor yoksa android/ios gibi erkenmi çıkıyor ?
Hocam sizi wp ceo ilan ediyorum hayırlı olsun.şuan bir çoğu yapım aşamasında oyunların. Microsoft ea gameloft rovio gibi büyük firmalarla anlaştı oyunlar gelecek. Ayrıca windows 8 le wp8 çekirdeğinin aynı olmasından bilgidayarda oynanan bir çok oyun belki de iostan önce wp ye gelecek.
Hocam sizi wp ceo ilan ediyorum hayırlı olsun.
Olur mu hiç Fatih'im ya seni de WP Ceo Administrative Assistant olarak işe başlatıyorum hayırlı olsun...benide temizlikçi yaparsın artık Gökçen abi
Olur mu hiç Fatih'im ya seni de WP Ceo Administrative Assistant olarak işe başlatıyorum hayırlı olsun...
Bir de üst düzey ceo vardı lakabı Lumişah hatırlarsan, onu kovalım iştenanlaştık abi
Bir de üst düzey ceo vardı lakabı Lumişah hatırlarsan, onu kovalım iştenne dersin
yok yok abi başkasının yerinde gözüm yok banyeter bukadar makama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?