hangi amiral ?

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bakalım Gökçen abim . Bu sefer mantıklı davranacağım ve en iyisini alacağım

en güzeli kardeşim bekle cihazları gör en sağlamını bütçen izin verdiğince al kullan,teknolojiye kalsa her sene iki telefon almak lazım ama bana gelmez o iş seneye Allah ın izniyle bi surface bir de wp8 li telefon alırım üni bitene kadar daha da girmem o işlere

Konu Sahibi
İnşallah ben telefon alırken hiç bu şekilde düşünmezdim iyi mi? Gider beğendiğimi alır çıkardım, artık durum farklı tabi...

aynen öyle abi ben m.. Gibi n8 varken sırf elime oturuyo diye c6 aldım şimdi diik didik inceliyorum . Almak istediğim telefonu

- - - Eklendi - - -

abi n9 işi ne oldu ? Bence 701 idare dder seni 3-4 ay daha bende c6-0imle idare edicem(kötü teller değil )

Ben olsam iki uç ay daha beklerdim. Piyasa biraz otursun şimdi bütün firmalar ardı ardına telefon çıkarıyor.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

abim ben n9 u az bi masraf ederek alacağım kısmetse.. 3 - 4 ay beklesem de alamam o dönemlerde okulum var,ayda 900 tl taksidi var seneye yazın bir surface ile beraber alıcam kısmetse ciğerim

abim ben n9 u az bi masraf ederek alacağım kısmetse.. 3 - 4 ay beklesem de alamam o dönemlerde okulum var,ayda 900 tl taksidi var seneye yazın bir surface ile beraber alıcam kısmetse ciğerim

Hocam sen windows mobil telefonlardan anlıyorsun sanırım,bu cihazlarda uygulama sayısı ne durumda ? real football,asphalt gibi oyunlar symbian gibi geçmi çıkıyor yoksa android/ios gibi erkenmi çıkıyor ?

Konu Sahibi

Hocam sen windows mobil telefonlardan anlıyorsun sanırım,bu cihazlarda uygulama sayısı ne durumda ? real football,asphalt gibi oyunlar symbian gibi geçmi çıkıyor yoksa android/ios gibi erkenmi çıkıyor ?

öncelikle windows mobile ile windows phone ayrı şeyler. Biz windowsphoneden bahsediyoruz şuan market yeterli değil ama günde 300 civarı uygulama yüüükleniyor. Ve sayı her geçen gün artıyor. Windowsphone 8 tanıtıldı. Ve bu sistem windows8 ve xbox ile entegre olacak . Yani bilgisayar için geliştiilen oyun uygulama vb. Kolayca wp telefonunuza aktarılabilecek. Bu konuda sana en iyi bilgiyi elbette Lumia şahımız papakudioflu aktarır bende ondan öğrendim

- - - Eklendi - - -

karar senin dalağım

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

şuan bir çoğu yapım aşamasında oyunların. Microsoft ea gameloft rovio gibi büyük firmalarla anlaştı oyunlar gelecek. Ayrıca windows 8 le wp8 çekirdeğinin aynı olmasından bilgidayarda oynanan bir çok oyun belki de iostan önce wp ye gelecek.

Hocam sizi wp ceo ilan ediyorum hayırlı olsun.