xturanx Üye devrem saolasın --------------- Ekleme --------------- sertifika hatasi diyo o imzalı olanı indirdim ama sebebi nedir?
devrem saolasın --------------- Ekleme --------------- sertifika hatasi diyo o imzalı olanı indirdim ama sebebi nedir?
erkanyilmaz80 Üye arkadaşım 5800 a kuramıyorum...bilinmeyen sağlayıcı bla bla...diyor...kurarken iptal ediyor acil yardım lütfen...
arkadaşım 5800 a kuramıyorum...bilinmeyen sağlayıcı bla bla...diyor...kurarken iptal ediyor acil yardım lütfen...
taktaks Üye arkadaşlar tamam program harikada bunu sadece 14 gün kullana bilecez.olmazki bunun seri kodumu lisans kodu yokmu ? bilen varsa lütfen dostlar yarenler şimdiden allaha emanet olun .............
arkadaşlar tamam program harikada bunu sadece 14 gün kullana bilecez.olmazki bunun seri kodumu lisans kodu yokmu ? bilen varsa lütfen dostlar yarenler şimdiden allaha emanet olun .............
FERHATGS Üye Ya mükemmel bir program elleriniz dert görmesin bana göre şifreleme programlarının en kulanışlısı babası yani çok teşekkürler
Ya mükemmel bir program elleriniz dert görmesin bana göre şifreleme programlarının en kulanışlısı babası yani çok teşekkürler
buraksinir Üye usta mükemmel bi program şimdi yükledim nokia e 71 e harika oldu gerçekten tam istediğim program emeğine sağlık süpersin
usta mükemmel bi program şimdi yükledim nokia e 71 e harika oldu gerçekten tam istediğim program emeğine sağlık süpersin
bahoz76 Üye eyvallah kardeş.. ----------Eklendi @ 00:26:51 ---------- Yazıldı @ 00:24:04 ---------- sertifika hatası diyo ne demek oluyo
eyvallah kardeş.. ----------Eklendi @ 00:26:51 ---------- Yazıldı @ 00:24:04 ---------- sertifika hatası diyo ne demek oluyo