telkom Üye ellerine saglık --------------- Ekleme --------------- ellerine saglık yanlız bu 1 dakkadan az olmuyor bunun çözümü varmı
ellerine saglık --------------- Ekleme --------------- ellerine saglık yanlız bu 1 dakkadan az olmuyor bunun çözümü varmı
kretos Üye hamitalp' Alıntı: Aşağıdan çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... ellerine sağlık dostum
boz Üye Slm Arkadaşlar N73 için otomatik tuş kilidi programını nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim selamlar.
Slm Arkadaşlar N73 için otomatik tuş kilidi programını nasıl yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim selamlar.
celkos Üye ellerinize sağlık.. --------------- Ekleme --------------- arkadaslar cokk teşekkür ederimm..yalnız 1 dk dan daha az zaman ayarlanmıyo mu bu programmm..
ellerinize sağlık.. --------------- Ekleme --------------- arkadaslar cokk teşekkür ederimm..yalnız 1 dk dan daha az zaman ayarlanmıyo mu bu programmm..
baysenol Üye usta bluetouthla yollasak calisiyomu ben teli yeni aldimda nasil program yuklenir nasil oyun yuklenir bilmiyomda
usta bluetouthla yollasak calisiyomu ben teli yeni aldimda nasil program yuklenir nasil oyun yuklenir bilmiyomda
polser72 Üye hamitalp' Alıntı: Aşağıdan çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler dostum ellerine sağlık
hamitalp' Alıntı: Aşağıdan çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler dostum ellerine sağlık