nakruf54 Üye yahhh ben bu tuşkiLidini yükLedim caLıştıramadım uyquLamara qeLdi keyLock die icine qirion autoLock keys soruo onu ON yapıom aLtında timeout war onada dakka yasıom başka bişi cıkmıo sonrası yok nabcammm sonra yardımcı oLurmusunus ?...:S --------------- Ekleme --------------- Lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... arkadaşLar cwp yasarsanız sevinirimmmm :S:S
yahhh ben bu tuşkiLidini yükLedim caLıştıramadım uyquLamara qeLdi keyLock die icine qirion autoLock keys soruo onu ON yapıom aLtında timeout war onada dakka yasıom başka bişi cıkmıo sonrası yok nabcammm sonra yardımcı oLurmusunus ?...:S --------------- Ekleme --------------- Lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn... arkadaşLar cwp yasarsanız sevinirimmmm :S:S
skryl Üye bu kılıt de iki grup şifre diyor yazıyorum olmuyorr nasıl yapılacağını anlatırmısınızz rıca etsemm N73 telım
bu kılıt de iki grup şifre diyor yazıyorum olmuyorr nasıl yapılacağını anlatırmısınızz rıca etsemm N73 telım
desen3428 Üye arkadaşlar tuş kilidini telefona tükledim ama programı açamadım bir seri numarası istediler bilen varmı bu numarayı
arkadaşlar tuş kilidini telefona tükledim ama programı açamadım bir seri numarası istediler bilen varmı bu numarayı
skryl Üye arkadaşş bu n73 için geçerlımı şifrelerı yazıyorum hata verıyor yardımcı olursanız sevınırım tşkr --------------- Ekleme ---------------
arkadaşş bu n73 için geçerlımı şifrelerı yazıyorum hata verıyor yardımcı olursanız sevınırım tşkr --------------- Ekleme ---------------
Mustafa Dümen Üye Anlaşılan program çok ilgi görüyor.. tskler ~emeğe saygı --------------- Ekleme --------------- Program min dk da mi tuş kilidini devreye sokuyor yuhh yanE..
Anlaşılan program çok ilgi görüyor.. tskler ~emeğe saygı --------------- Ekleme --------------- Program min dk da mi tuş kilidini devreye sokuyor yuhh yanE..
ömer69 Üye part' Alıntı: tesekkurler cok iiii Genişletmek için tıkla ... slm arkad otomatik tuşkilidini attım ma bunu 5 sn yapamazmıyız kilitleme süresini
part' Alıntı: tesekkurler cok iiii Genişletmek için tıkla ... slm arkad otomatik tuşkilidini attım ma bunu 5 sn yapamazmıyız kilitleme süresini
clinteastwood Üye saol ama ****** yok mu??? su bktan program icin bile ****** var alalalaa!! --------------- Ekleme --------------- serrriallll
saol ama ****** yok mu??? su bktan program icin bile ****** var alalalaa!! --------------- Ekleme --------------- serrriallll