"Handwave" s60v5 Mobil cihazınızı uzaktan el hareketlerinizle kontrol edin.

doukann

Üye
Ya bu uygulamayı signed yapıp upload edebilirmisiniz nokia 5800 sertifika hatası veriyor ve sertifika veren çin sitelerinede güvenmiyorum pek Hack falanda anlamam pek elinizdeki programlarla falan bunu signed yapın lütfen çok merak ediyorum nasıl bir şey olduğunu

Konu Sahibi

Hack programlarını kullan anlattım orda örnek secman

doukann

Üye
Maalesef o secmanin başında AppTRK diye bi uygulama var onu telefonum çalıştırmıyor hata veriyor telefonum Nokia 5800 ve yapamayan bazı arkadaşlarda var şunun signed halini upload edemezmisiniz?

Konu Sahibi
Maalesef o secmanin başında AppTRK diye bi uygulama var onu telefonum çalıştırmıyor hata veriyor telefonum Nokia 5800 ve yapamayan bazı arkadaşlarda var şunun signed halini upload edemezmisiniz?

Secmandan başka hack programları da var

teşekkürler deniycem hemen...

FoLdeEr

Üye
Hayırlı geceler ark lar..herşei yaptım güzel (veya ben yaptım sanıyorum ) xD dosyayi açiorm tam yükleme sırasına geliyor.. istenen uygulama erişime izin verilmedi.. diyor neden acaba bi bilgi verirmisiniz :S Telefonum 5800..

Konu Sahibi

Önemli değil

teşekkürler deniycem hemen...

Dene güzel bir uygulama memnun kalırsın

--------------- Ekleme ---------------

bende n73 var ben yükleyemedim arkadaşlar sertifika hatası diyor yapan biri varsa bana msn den atabilirmi emrelaleli@windowslive.com

Koskoca program unsigneddır dedik.Secman Programıyla telefonunu hackle ondan sonra yükle ben n73te kullanıyorum

Uygulamayı sertifikalandırdın mı yada telini hackledin mi

gsbaran

Üye
sertifikalandırdım yükledim kurdum çalıştırdım
menüde ve resimlerde tamm ama müzik değiştirmiyor 5800

eet arkadasım dedıklerını yapıcaz da tele atılan uygulamalar yklenmıo kı dıerlerını yapalım