spy ghost Üye Az birşey handlerden bahsedin kilitlenir en çıkar yolu öyle programdaki kutucuklardan bahsedin mesela
Az birşey handlerden bahsedin kilitlenir en çıkar yolu öyle programdaki kutucuklardan bahsedin mesela
spy ghost Üye Maxillaris' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız tüm handler konuları var Genişletmek için tıkla ... Hiç siteye girmedim hedefe baktım saçma bir adres .tllgld diye uzantımı var
Maxillaris' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız tüm handler konuları var Genişletmek için tıkla ... Hiç siteye girmedim hedefe baktım saçma bir adres .tllgld diye uzantımı var
Maxillaris Üye spy ghost' Alıntı: Hiç siteye girmedim hedefe baktım saçma bir adres .tllgld diye uzantımı var Genişletmek için tıkla ... Siteye bakarsan busite.com.tllgdl ----------Eklendi @ 16:26:11 ---------- Yazıldı @ 16:24:34 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
spy ghost' Alıntı: Hiç siteye girmedim hedefe baktım saçma bir adres .tllgld diye uzantımı var Genişletmek için tıkla ... Siteye bakarsan busite.com.tllgdl ----------Eklendi @ 16:26:11 ---------- Yazıldı @ 16:24:34 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
spy ghost Üye Maxillaris' Alıntı: Siteye bakarsan busite.com.tllgdl ----------Eklendi @ 16:26:11 ---------- Yazıldı @ 16:24:34 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... facebook anasayfasındamı kimi kandırıyorsun sen
Maxillaris' Alıntı: Siteye bakarsan busite.com.tllgdl ----------Eklendi @ 16:26:11 ---------- Yazıldı @ 16:24:34 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... facebook anasayfasındamı kimi kandırıyorsun sen
Maxillaris Üye spy ghost' Alıntı: paylaşım yapmakta amacın ne he Genişletmek için tıkla ... Alıntıyı sil. Sadece sana göstermek istedim
spy ghost' Alıntı: paylaşım yapmakta amacın ne he Genişletmek için tıkla ... Alıntıyı sil. Sadece sana göstermek istedim
spy ghost Üye Maxillaris' Alıntı: Alıntıyı sil. Sadece sana göstermek istedim Genişletmek için tıkla ... amacın ne senin ya paylaşımda tamam da virüs neyin nesi
Maxillaris' Alıntı: Alıntıyı sil. Sadece sana göstermek istedim Genişletmek için tıkla ... amacın ne senin ya paylaşımda tamam da virüs neyin nesi
spy ghost Üye Arkadaşlar az önce @Maxillaris paylaşım yaptı ve bene alıntı yaparak cevap verdim benim mesajımım silinme sebebi de paylaşım+virüs olarak gözüktü kusura bakmayın ben öyle bir paylaşım yapmam zaten ----------Eklendi @ 17:13:08 ---------- Yazıldı @ 17:11:35 ---------- papakudioflu' Alıntı: ahanda virüsmü varmış opera o yüzden açmadı demekki Genişletmek için tıkla ... hemen atlamayalım böyle durumlarda eset daha sayfyaı açtırmadan virüslü diyerek geri yolladı bir daha böyle paylaşım yapmayın maxillaris
Arkadaşlar az önce @Maxillaris paylaşım yaptı ve bene alıntı yaparak cevap verdim benim mesajımım silinme sebebi de paylaşım+virüs olarak gözüktü kusura bakmayın ben öyle bir paylaşım yapmam zaten ----------Eklendi @ 17:13:08 ---------- Yazıldı @ 17:11:35 ---------- papakudioflu' Alıntı: ahanda virüsmü varmış opera o yüzden açmadı demekki Genişletmek için tıkla ... hemen atlamayalım böyle durumlarda eset daha sayfyaı açtırmadan virüslü diyerek geri yolladı bir daha böyle paylaşım yapmayın maxillaris