haltie Üye ™ мγdяєaм;1842338' Alıntı: Öncelikle Çok Çok Özür Dilerim. Fazla Gelmem Bu Bölüme ... Profılınden Yaşının Değiştiğini Görmeseydim .. Çakmıcaktım Kusura Bakma Halitcim Özür Dilerim. Genişletmek için tıkla ... estağfurullah.çok teşekkürler melek. sende az çakal değilsin nasıl gördün onu şaka bi yana teşekkürler canım
™ мγdяєaм;1842338' Alıntı: Öncelikle Çok Çok Özür Dilerim. Fazla Gelmem Bu Bölüme ... Profılınden Yaşının Değiştiğini Görmeseydim .. Çakmıcaktım Kusura Bakma Halitcim Özür Dilerim. Genişletmek için tıkla ... estağfurullah.çok teşekkürler melek. sende az çakal değilsin nasıl gördün onu şaka bi yana teşekkürler canım
Sidretül Münteha Üye ™ мγdяєaм;1842338' Alıntı: Öncelikle Çok Çok Özür Dilerim. Fazla Gelmem Bu Bölüme ... Profılınden Yaşının Değiştiğini Görmeseydim .. Çakmıcaktım Kusura Bakma Halitcim Özür Dilerim. Genişletmek için tıkla ... halitkirli' Alıntı: estağfurullah.çok teşekkürler melek. sende az çakal değilsin nasıl gördün onu şaka bi yana teşekkürler canım Genişletmek için tıkla ... Sen Benim Çakallığıma Kurban Ol Bea Görürüm Ben ... 3o'a Ne Kaldı Halit
™ мγdяєaм;1842338' Alıntı: Öncelikle Çok Çok Özür Dilerim. Fazla Gelmem Bu Bölüme ... Profılınden Yaşının Değiştiğini Görmeseydim .. Çakmıcaktım Kusura Bakma Halitcim Özür Dilerim. Genişletmek için tıkla ... halitkirli' Alıntı: estağfurullah.çok teşekkürler melek. sende az çakal değilsin nasıl gördün onu şaka bi yana teşekkürler canım Genişletmek için tıkla ... Sen Benim Çakallığıma Kurban Ol Bea Görürüm Ben ... 3o'a Ne Kaldı Halit
haltie Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Mutlu yıllar Genişletmek için tıkla ... sağolasın kardeşim --------------- Ekleme --------------- ™ мγdяєaм;1842365' Alıntı: Sen Benim Çakallığıma Kurban Ol Bea Görürüm Ben ... 3o'a Ne Kaldı Halit Genişletmek için tıkla ... 4 işlem mi öğreticez bide bu yaşta tabiki 8
TuRkiShCowboy' Alıntı: Mutlu yıllar Genişletmek için tıkla ... sağolasın kardeşim --------------- Ekleme --------------- ™ мγdяєaм;1842365' Alıntı: Sen Benim Çakallığıma Kurban Ol Bea Görürüm Ben ... 3o'a Ne Kaldı Halit Genişletmek için tıkla ... 4 işlem mi öğreticez bide bu yaşta tabiki 8
Sidretül Münteha Üye halitkirli' Alıntı: 4 işlem mi öğreticez bide bu yaşta tabiki 8 Genişletmek için tıkla ... Şuu Avatarını da, Değiştirr Miğdem Bulanıyor
halitkirli' Alıntı: 4 işlem mi öğreticez bide bu yaşta tabiki 8 Genişletmek için tıkla ... Şuu Avatarını da, Değiştirr Miğdem Bulanıyor
Sidretül Münteha Üye halitkirli' Alıntı: hayır son halim o herkes tanısın Genişletmek için tıkla ... İğrenç
haltie Üye mehmetce30' Alıntı: Nice senelere Halit iyiki doğdun kardeşim Genişletmek için tıkla ... sağolasın mehmet abi beğenmedinmi melek
mehmetce30' Alıntı: Nice senelere Halit iyiki doğdun kardeşim Genişletmek için tıkla ... sağolasın mehmet abi beğenmedinmi melek
haltie Üye ALpeRenBuGRa' Alıntı: Nice senelere Kara Kartalım... Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi kartalın kartaldan başka dostu yok millet kına yakıcak yenildik diye nerdeyse yazık
ALpeRenBuGRa' Alıntı: Nice senelere Kara Kartalım... Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi kartalın kartaldan başka dostu yok millet kına yakıcak yenildik diye nerdeyse yazık
Catty Emekli Yönetici Halitim kusura bakma yahu erken göremedim al sana hediye ( Çalıntıdır ) Hepi Bört Dey tu yuu Hepi Bört Dey tu yuu Hepi Bört Dey Hepi bört Dey Hepi bört Dey tu Yuuuuuu ! seni seviyoruz.
Halitim kusura bakma yahu erken göremedim al sana hediye ( Çalıntıdır ) Hepi Bört Dey tu yuu Hepi Bört Dey tu yuu Hepi Bört Dey Hepi bört Dey Hepi bört Dey tu Yuuuuuu ! seni seviyoruz.
haltie Üye arkadaşlar herkese tek tek teşekkürnederim son kez cevap yazmadoğım arkadaşlara çok sağolun iyiki varsınız en büyük teşekkürde aliye zaten çok swağolasın kardeşim bu konuyu hazırladığın için çok sağol
arkadaşlar herkese tek tek teşekkürnederim son kez cevap yazmadoğım arkadaşlara çok sağolun iyiki varsınız en büyük teşekkürde aliye zaten çok swağolasın kardeşim bu konuyu hazırladığın için çok sağol