minoo
Üye
-
Konu Sahibi
-
♥ Muck
Erol bu sanaHalit Kardeşim Doğum günün Kutlu olsun diğer arkadaşlar öpme felan işlerine girmiş delikanlı adam böyle öpme hareketleri felan bize ters kuru bir kutlama neyine yetmiyor
Sen benim doğum günümü unutmuş olabilirsin,gün boyunca kutlamamış olabilirsin ama ben seninkini unutmadım ve sözümü tutuyorum
iyi ki doğdun canım,iyi ki varsın..
♥♥
♥ Muck
_є_®_¢_α_N_;3000971' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun..
Nice sağlıklı ve mutlu yıllara
pastasıda benden olsun hemencik yaptım
Sevdiklerinle beraber sağlık,huzur ve mutluluk dolu yıllara...
Doğum günün kutlu olsun...
Doğum günün kutlu olsun halit komutanım. Nice senelere sağlık huzur mutluluklar içinde bugünleri tekrar tekrar görmek ümidi ile inşallah.
doğum günün kutlu olsun halit abi nice yıllara
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu da benden
Halit Kardeşim Doğum günün Kutlu olsun diğer arkadaşlar öpme felan işlerine girmiş delikanlı adam böyle öpme hareketleri felan bize ters kuru bir kutlama neyine yetmiyor
Gelir şimdi...
seneye görüşelim senle Halitben unutmadım nette yoktum o gün
minocum çok teşekkür ettim canım düşüncen için sağol
nerde kalmıştık
Haliiiiiiiiiiittttt pabucu yarım çık dışarıya doğum gününü kutlayalıııııııııımmm
yazmıştım konu kitlenmiş
oooo doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
Doğum günün kutlu olsun kadeşim. Nice mutlu senelere.
nerde kalmıştık
Haliiiiiiiiiiittttt pabucu yarım çık dışarıya doğum gününü kutlayalıııııııııımmm
yazmıştım konu kitlenmiş
seneye görüşelim senle Halit
rica ederim ne demek
Çıkmış sobele...
Kardeşim, arkadaşım, dostum, yılların eskitemediği ve asla eskitemeyeceği adam, başımın tatlı belası ...
Hayatında yeni bir yıla girmiş olmanı kutluyor ve her sonraki yılın bir öncekinden çok daha mutlu, huzurlu, başarı dolu ve hep sevdiklerinle birlikte geçmesini temenni ediyorum canım
Gönül ister ki hep bir arada, aynı çatı altında olabilmek ama yine de bu şekilde hissettiğimi bilmeni istiyor ve senin de zaten o şekilde hissettiğini bildiğimi bilmeni istiyorum.
Daha nice senelerini birlikte kutlayabilmemiz ve birbirimizin hayatında olması temennisiyle güzel kardeşim.
Doğum günün kutlu olsun David
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?