Emrgncy Üye Hasan' Alıntı: içerisinde 4 sayısı geçen bi nokia telefon söylesenize bi. Genişletmek için tıkla ... nokia 6124 classic
Hasan' Alıntı: içerisinde 4 sayısı geçen bi nokia telefon söylesenize bi. Genişletmek için tıkla ... nokia 6124 classic
Hasan Üye İhtiyar007' Alıntı: Nokia c4 Genişletmek için tıkla ... Emrgncy112' Alıntı: nokia 6124 classic Genişletmek için tıkla ... Ikisini de ilk defa duydum
İhtiyar007' Alıntı: Nokia c4 Genişletmek için tıkla ... Emrgncy112' Alıntı: nokia 6124 classic Genişletmek için tıkla ... Ikisini de ilk defa duydum
Emrgncy Üye zombaka' Alıntı: 3310 ile başladım şu anda n73 teyim Genişletmek için tıkla ... Biraz gaza bas hacı, çok geriden geliyorsun
zombaka' Alıntı: 3310 ile başladım şu anda n73 teyim Genişletmek için tıkla ... Biraz gaza bas hacı, çok geriden geliyorsun
MaxipmaN Üye Emrgncy112' Alıntı: Biraz gaza bas hacı, çok geriden geliyorsun Genişletmek için tıkla ... belki çekişten düştü ne biliyon
Emrgncy112' Alıntı: Biraz gaza bas hacı, çok geriden geliyorsun Genişletmek için tıkla ... belki çekişten düştü ne biliyon
Aytaç-01 Üye quantumof' Alıntı: 808 nokia mı Genişletmek için tıkla ... 808 PureView en iyi Symbian cihazdır. 1.3 ghz tek çekirdek işlemci, 512 mb ram, 4 inç ekran, 41 mpx sensöre sahiptir. Başka bir dünya kısaca Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
quantumof' Alıntı: 808 nokia mı Genişletmek için tıkla ... 808 PureView en iyi Symbian cihazdır. 1.3 ghz tek çekirdek işlemci, 512 mb ram, 4 inç ekran, 41 mpx sensöre sahiptir. Başka bir dünya kısaca Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
zombaka Üye Emrgncy112' Alıntı: Biraz gaza bas hacı, çok geriden geliyorsun Genişletmek için tıkla ... aşırı hız öldürür
Emrgncy112' Alıntı: Biraz gaza bas hacı, çok geriden geliyorsun Genişletmek için tıkla ... aşırı hız öldürür
0MG90 Üye Vardı ama bozuldu hepsi Yine alıcam bu aralar. Hatta konu açıcam cep genele hangisini alayım diye sorucam. Nostalji yapmak lazım.
Vardı ama bozuldu hepsi Yine alıcam bu aralar. Hatta konu açıcam cep genele hangisini alayım diye sorucam. Nostalji yapmak lazım.
Emrgncy Üye 0MG90' Alıntı: Vardı ama bozuldu hepsi Yine alıcam bu aralar. Hatta konu açıcam cep genele hangisini alayım diye sorucam. Nostalji yapmak lazım. Genişletmek için tıkla ... Yazık la parana Boşuna maceraya atılma
0MG90' Alıntı: Vardı ama bozuldu hepsi Yine alıcam bu aralar. Hatta konu açıcam cep genele hangisini alayım diye sorucam. Nostalji yapmak lazım. Genişletmek için tıkla ... Yazık la parana Boşuna maceraya atılma
0MG90 Üye Emrgncy112' Alıntı: Yazık la parana Boşuna maceraya atılma Genişletmek için tıkla ... Olsun abi tuşlu telefon kullanmayı özledim Önceden ne kadar tema indiriyodum her gün başka tema Emrgncy112' Alıntı: Emrgncy112 ye somuşlar, Bu N97 mini denen donanımı berbat, rezistif ekranlı kara kaba symbian cihazın neyini seviyorsun? diye... Ona birde benim gözümle bakın demiş Genişletmek için tıkla ... Vaaay Carl Zeiss Kaliteli çekiyo mu?
Emrgncy112' Alıntı: Yazık la parana Boşuna maceraya atılma Genişletmek için tıkla ... Olsun abi tuşlu telefon kullanmayı özledim Önceden ne kadar tema indiriyodum her gün başka tema Emrgncy112' Alıntı: Emrgncy112 ye somuşlar, Bu N97 mini denen donanımı berbat, rezistif ekranlı kara kaba symbian cihazın neyini seviyorsun? diye... Ona birde benim gözümle bakın demiş Genişletmek için tıkla ... Vaaay Carl Zeiss Kaliteli çekiyo mu?
Aytaç-01 Üye 0MG90' Alıntı: Olsun abi tuşlu telefon kullanmayı özledim Önceden ne kadar tema indiriyodum her gün başka tema Vaaay Carl Zeiss Kaliteli çekiyo mu? Genişletmek için tıkla ... Aynen her gün başka tema yapardım alışkanlık oldu şimdi de lumiada kutucukları rahat bırakmıyorum sıkılıyorum hemen Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
0MG90' Alıntı: Olsun abi tuşlu telefon kullanmayı özledim Önceden ne kadar tema indiriyodum her gün başka tema Vaaay Carl Zeiss Kaliteli çekiyo mu? Genişletmek için tıkla ... Aynen her gün başka tema yapardım alışkanlık oldu şimdi de lumiada kutucukları rahat bırakmıyorum sıkılıyorum hemen Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.