bütün bunlar birer yalandır diyorum koca bir yalan
deprem allahın insanlara verdiği bir cezadır.bu inancı ortadan kaldırmak için önce dedilerki deprem doal bir olaydır
arkasından ne idüğü belirsiz ne amaca hizmet ettiği belli olmayan komplo teorileri.....................
bunların bir tek amacı vardır.oda yaradanı inkar etmek yok sayıp herşeyi doğallığa tefadüflere bağlamak..
neymiş efendim japonyada binalar çok sağlammış 8-9 şiddetindeki depremlere dayanıklıymış falan filan
dünya kurulduğundan beri hiç 7,6 dan daha büyük bir deprem olmamıştır.8 şiddetindeki bir deprem olması demek o depremin yaratacağı basınçtan dolayı herşeyin havaya uçması demektir yani bina ne kadar sağlam olursa olsun 8 şiddetindeki bir depremin alttan vurmasıyla havaya uçar gerisini siz tahmin edin
yalnız şu vardır derinlik arttıkça depremin şiddeti ne olursa olsun etkisi azalmaktadır.
bugünlerde birileri bu deprem işini hortlatmaya ve bundan çok büyük kazançlar elde etmeye başlamadan yani halkı soymaya korkutmaya başlamadan ben bu konuyu açıp insanları uyarmayı istedim...................
bu olayın abd tarafından dünya üzerinde korku salmak için üretilmiş bir yalan olduğunu hatırlatmaya gerek varmı acaba
abd doğru söyleseydi ırakta kimyasal silahlar vardı ...........
abd doğru söyleseydi dünyayı ufolar uzaylılar işgal edecekti
abd doğru söyleseydi 2000 yılında kıyamet kopacaktı
son olarak kul bela istemez hak yazmayınca hak bela yazmaz kul azmayınca diyorum ve konuyu kapatıyorum