Hakkımda Görüşleriniz Neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Hakkımda Görüşleriniz Neler?
Hepimiz karşımızdaki üzerinde iyi bir etki yaratmaya çalışırız. Yüz yüzeyken başarıp başaramadığımızı anlarız ama işin içine internet girince anlamak zorlaşıyor. Bu zorluğu kendi açımdan kaldırmak için böyle bir konu açtım. Nick'im, avatarım, imzam, açtığım konular, ruh halim, kelimelerim, anlatış tarzım, gibi alanlar da görüşleriniz neler?

bydexer

Üye
Seni tanımıyorum,ancak açtığım konunun içeriğinin aynısını foruma açmadan önce konuma bunu içten ve samimi olarak belirtmenle başlayan süreçte iyi birer dost olucağımızı tahmin ediyorum;yaşını doğru yazdıysan henüz çok gençsin,öncelikle sakin olmanı tavsiye ederim ve olaylara biraz daha realist yaklaşmalısın diyebilirim şimdilik,daha detaylı yazışmak istersen lütfen PM

Konu Sahibi
yorumun için teşekkürler (: yaşımı da doğru yazdım merak etme Sakin olmaktan kasıt ne anlamadım ama ilerleyen günlerde PM atarsan tanışır iyi birer dost oluruz (: bu arada efenim demeyi unutmuşsun

bydexer

Üye
yorumun için teşekkürler (: yaşımı da doğru yazdım merak etme Sakin olmaktan kasıt ne anlamadım ama ilerleyen günlerde PM atarsan tanışır iyi birer dost oluruz (: bu arada efenim demeyi unutmuşsun

Sakin olmaktan kastım internette biraz daha Realist davranman,yani daha soğukkanlı ve olgun;ayrıca efenim demeyi unutmadım,bazen efenim ifadesini kullanmam da

Konu Sahibi
hıı ben hep soğukkanlıyım. Yoksa değilmiyim :P iyice deliriyorum en iyisi ben yatıyım iyi geceler

ruhunu avatarını bilmemde gerekli ve yerinde konularına rastladım

fullwar

Üye
Ankaradan olduğunu farkettim.

heyhat! Yarı yaşımda benim yav. Etkilendim

Konu Sahibi
yorumlar için sağolun (: ankaranın neresinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...