.caner. Üye İhtiyar007' Alıntı: Özür dilerim @.caner. bey, şirketinizden istifa etmemeliydim lütfen çekirge olarak tekrar işe alın beni. Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam gel.
İhtiyar007' Alıntı: Özür dilerim @.caner. bey, şirketinizden istifa etmemeliydim lütfen çekirge olarak tekrar işe alın beni. Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam gel.
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi .caner.' Alıntı: Tamam tamam gel. Genişletmek için tıkla ... Hâfız! Oylama yeri yukarı da
.caner. Üye İhtiyar007' Alıntı: Eşitlik olursa yazı tura atıcam Genişletmek için tıkla ... Yazı tura ve dik gelirse sen olacaksın çekirge
İhtiyar007' Alıntı: Eşitlik olursa yazı tura atıcam Genişletmek için tıkla ... Yazı tura ve dik gelirse sen olacaksın çekirge
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi .caner.' Alıntı: Yazı tura ve dik gelirse sen olacaksın çekirge Genişletmek için tıkla ... Yazı Özkan Tura İnanç Dik gelirse Atılay
.caner.' Alıntı: Yazı tura ve dik gelirse sen olacaksın çekirge Genişletmek için tıkla ... Yazı Özkan Tura İnanç Dik gelirse Atılay
haydaravısyon Üye ☻/ /▌ ︻╦╤─ ░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄ ▂▄▅████████▅▄▃▂ I███████████████████] ◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤
haydaravısyon Üye Emma-Watson' Alıntı: Lan isim vermeyin la oldu olacak tc mi vereyim onuda yazın Genişletmek için tıkla ... Adress ver yeter
Emma-Watson' Alıntı: Lan isim vermeyin la oldu olacak tc mi vereyim onuda yazın Genişletmek için tıkla ... Adress ver yeter
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi Özkan Ç.' Alıntı: inançın adını vermeyin beyler Genişletmek için tıkla ... İyi gidiyorsun
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi haydaravısyon' Alıntı: ankete daha oyumu kullanmadım tekliflere açığım Genişletmek için tıkla ...