Hafıza kartına format

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

estorak

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartına format
Arkadaşlar hafıza kartımı biçimlendirmek istiyorum telefonum rootlu olduğu için neleri yedeklemeliyim superuseri yedeklesem yeterli olur mu birde en temiz nasıl biçimlendirme yaparım?

mancukya

Üye
Sacma sapan konu ve soru sormussun. superusers sadece uygulamadir yedegini alamazsin alsanda superuser root yapmaz sistem dosyalarina yama yapan eklentilerinin yedegini alamazsin.
Zaten tel rootlandiysa yeniden orjinal rom atmadan unroot yapamazsin o root teli sifirlasan bile kalir.
Yedek olayina gelince buda mantiksiz Titanium yada mybackup yüklersin sadece kendi programlarini yedeklersin, eger cok önemliyse sms, mms gibi seyleride bu arada tel rehberin google ile iyi sinkronize olmamissa bazi numalarai kaybedebilirsin bu yüzden numaralarinin hepsinin sim karta tek tek kaydettir yada toplu (Bazen 3 4 numara yapiyor toplu halde.)

Ali58_58

Üye
telefonun rootluysa biçimlendir rooto eğer superuser olarak indirmişsen silinir recoveryden yüklemişsen silinmez yada silinirsede googleplaydan superuseri indir

estorak

Üye
    Konu Sahibi

Adam gibi cevap yazsan olmuyor mu anlamıyorum o yüzden sordum yedekleme dediğim telefon hafızasına taşımak bu kadar basmıyosa boşuna ağırlık yapma kafanda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...