hafıza kartına format

Konu Sahibi
hafıza kartına format
arkadaşlar hafıza kartıma format atamıyorum kartımda hiç bi sorun olmadıgı halde format atamıyorum bildiginiz bişeyler varsa yardımcı olurmusunuz
şimdiden teşekürler

bende de aynı şey oluyor sorun nerde acaba başka telefonda atmak zorunda kalıyorum

Çünkü;
Hafıza kartınıza "salt okunur" (Silinemez) özellikli bir yada birkaç dosya yüklemişsiniz
tabi istemeyerek yapmış da olabilirsiniz
Çözüm;
Kart okuyucu varsa kartı pc de "fat" biçiminde biçimlendirin "fat32" olursa telde çalışmaz
Kart okuyucu yoksa Fexplorer Yükleyin telefona (Sistem uygulamaları bölümünde mevcut)
Bu program ile E: dizinine girip herşeyi silininceye kadar silin silinmeyen klasörlerin derinlerinde bir salt okunur dosya vardır bulun ve sil dediğinizde uyarıya rağmen silin, akabinde formata açılmış olur

Saygılar...

musa553

Üye
bilginiz için teşekkürler

Yalnış bilgi,çünkü salt okunur bir dosya olsa bile formattan kaçamaz..

bence kartın 8 ayağından biri mutlaka temas etmiyordur yada kilit opsiyonludur... kartınızı kart okuyucuya takmadan önce elinizle silin ya da nemleyin ama aşırı değil (yani pas tutmasın) OK!

ya arkadaşlar benim bi n73 var hafıza kartında virüs var biçimliyorum bi türlü olmuyor bilgisayarda biçimlemeye kalktım disk korumalı dedi ne yaptıysam olmadı bilen varsa mail atsın

arkadaşlar 6300 ve hafıza kartına format atmayı bilen varsa açıklayabilirmi şimdiden teşekkürler

scoop

Üye

bunu bilmiyodum işte saol dostum,hafıza kartına telefonda format atamayınca pc'de biçimlendiriyodum ondan sonra telde bida biçimlendiriyodum ama hçç aklıma gelmemişti,kart içindeki salt okunur dosyalardan olcağı...sağol dostum

Batu55

Üye
Slm konu burada islenmis buraya bir göz at istersen usta Buyur

jojocan

Üye
denedim pc de biçimlendirmeyi fat yaptım ama hata veriyo biçimledirilemedi die...neden?

cadimm

Üye

kart okuyucum yok nolcek ?

Card Reader ile bilgisayardan biçimlendir format atılmış olur.