.caner. Üye Metalci Melek' Alıntı: Yanlış yerdeyse taşırlar dert etme valla ben set olarak aldım 560 tuttu( indirimsiz 775) 350 lirayada set var oda indirimsiz 500 tek gitarsa 150 dwn başlayıp 10.000 e kadar gideri var Genişletmek için tıkla ... Bir tane bulduk, 2. El ama on numaraymis, alinca direk selim ışık. Youtubedan
Metalci Melek' Alıntı: Yanlış yerdeyse taşırlar dert etme valla ben set olarak aldım 560 tuttu( indirimsiz 775) 350 lirayada set var oda indirimsiz 500 tek gitarsa 150 dwn başlayıp 10.000 e kadar gideri var Genişletmek için tıkla ... Bir tane bulduk, 2. El ama on numaraymis, alinca direk selim ışık. Youtubedan
vaterfa Üye klavye ozel yapim ya onceden beyazinin kablolusu vardi sonra siyah kablosuz aldim ikisini birlestirdim
klavye ozel yapim ya onceden beyazinin kablolusu vardi sonra siyah kablosuz aldim ikisini birlestirdim
UpOneTR Üye vaterfa' Alıntı: klavye ozel yapim ya onceden beyazinin kablolusu vardi sonra siyah kablosuz aldim ikisini birlestirdim Genişletmek için tıkla ... mantıklı güzel olmuş
vaterfa' Alıntı: klavye ozel yapim ya onceden beyazinin kablolusu vardi sonra siyah kablosuz aldim ikisini birlestirdim Genişletmek için tıkla ... mantıklı güzel olmuş
Uhops Üye vaterfa' Alıntı: buda amfide bagli vumetrem Genişletmek için tıkla ... Bunu her müzik için kendinmi ayarlıyorsun yoksa müziğe göre kendi kendine yanıp sönüyor mu?
vaterfa' Alıntı: buda amfide bagli vumetrem Genişletmek için tıkla ... Bunu her müzik için kendinmi ayarlıyorsun yoksa müziğe göre kendi kendine yanıp sönüyor mu?
UpOneTR Üye vaterfa' Alıntı: buda amfide bagli vumetrem Genişletmek için tıkla ... o.O nasıl yaptın ki
vaterfa Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: o.O nasıl yaptın ki Genişletmek için tıkla ... 2x10 vumetre devresi diye aratarak bulabilirsiniz. sitede gosterilenden farkli olarak normal led yerine serit led bagladim ben GDDR5' Alıntı: Bunu her müzik için kendinmi ayarlıyorsun yoksa müziğe göre kendi kendine yanıp sönüyor mu? Genişletmek için tıkla ... muzige gore yanip sonuyor GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sukut-u Hayal' Alıntı: o.O nasıl yaptın ki Genişletmek için tıkla ... 2x10 vumetre devresi diye aratarak bulabilirsiniz. sitede gosterilenden farkli olarak normal led yerine serit led bagladim ben GDDR5' Alıntı: Bunu her müzik için kendinmi ayarlıyorsun yoksa müziğe göre kendi kendine yanıp sönüyor mu? Genişletmek için tıkla ... muzige gore yanip sonuyor GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi .caner.' Alıntı: Bir tane bulduk, 2. El ama on numaraymis, alinca direk selim ışık. Youtubedan Genişletmek için tıkla ... Kitabını tavsiye ederim Bide fiyat ve özellik?
.caner.' Alıntı: Bir tane bulduk, 2. El ama on numaraymis, alinca direk selim ışık. Youtubedan Genişletmek için tıkla ... Kitabını tavsiye ederim Bide fiyat ve özellik?
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi vaterfa' Alıntı: buda amfide bagli vumetrem Genişletmek için tıkla ... Güzel olmuş
vaterfa Üye Metalci Melek' Alıntı: Güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... sagol GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Metalci Melek' Alıntı: Güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... sagol GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
vaterfa Üye darphane'de basilmayi unutmus 5 kurus koyde tabela arkasina yaptigim bir tag ufak bi selale GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
darphane'de basilmayi unutmus 5 kurus koyde tabela arkasina yaptigim bir tag ufak bi selale GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
UpOneTR Üye vaterfa' Alıntı: darphane'de basilmayi unutmus 5 kurus koyde tabela arkasina yaptigim bir tag ufak bi selale GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... konu sadece şuan yaptığınız iş ile ilgili :-D
vaterfa' Alıntı: darphane'de basilmayi unutmus 5 kurus koyde tabela arkasina yaptigim bir tag ufak bi selale GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Genişletmek için tıkla ... konu sadece şuan yaptığınız iş ile ilgili :-D